Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrychaaaaaaa

Braciszek mnie jara

Polecane posty

Gość 123agula
no to gosciu-ale masz powod do dumy......... gratuluje..... :) poziom mojej 6-letniej corki,ktora tez tu czasem wejdzie i udaje kogos kim nie jest.... oskar ci sie nalezy....!!! hehe

Gość Gabrychaaaaaaa
wiecie ludzie co to jes podszywka????? nie nawidze takich ludzi!!! z góry mówię ze ktos sie podszywa!!!! i śmieje sie tym samym ze mnie!!!! mam tymczsowy log

Gość Gabrychaaaaaaa
już znowu go podrywałam, był w domu na chwilę, a od kiedy piszę to mam zajawkę że mu dzis wszystko powiem:(

Gość Gabrychaaaaaaa
Z góry mówię że jeżeli ktoś wypisuje pierdoły pod moim nickiem to to chujnia I GÓWNO PRAWDA

Gość jestem bratem
to biesz sie do roboty,tak jak pisałem wczesniej mnie też pociąga,ale siostra cioteczna,ze swoją rodzoną nigdy w życiu,ale tobie jak sie chce ruchać, a propo czemu twuj brat sie masturbuje? tez nie ma dziewczyny do seksu?

Gość Gabrychaaaaaaa
Z tego co mi wiadomo to każty facet sie masturbuje. No a przynajmniej 70%

Gość Gabrychaaaaaaa
Poza tym już postanowiłam że mu się "oświadczę"

Gość psyholok
ty jemu? :D I co powiesz? - Mam Ci cos waznego do powiedzenia... - Nie widzisz, ze gram?! - Wyjdziesz za mnie? - Ze co kurwa? nie rob se jaj - Mowie serio. Zawsze Sie w Tobie podkochiwalam, podgladalam jak sie masturbujesz. Bardzo mnie to podniecalo i chce CI sie oddac i byc z Toba do konca zycia. - ... To tak mniejwiecej by wygladalo :D

Gość jestem bratem
teraz to dałas czadu! to facet sie oświadcza a nie na odwrut,ja bym sie spalił ze wstydu jak by tak mi sie dziewczyna oswiadczyła

Gość eloziomal2
daj swoje zdjęcie, ja ci dam swoje, może mnie też bedziesz chciała brać. 10703051 moje gg

Gość MOMOT
TY PSYCHIATRA!!!! ZAJEBAĆ CI W MAKÓWĘ? CO KOBIETĘ STRESUJESZ?

Gość psyholok
Lol. To moze lepiej napisac zeby mu sie oswiadczyla? Brat sie na bank nie zgodzi, chyba ze jest tak...no niewazne, w kazdym razie lepiej zeby tego nie robila :P

Gość psyholok
MOMOT to pewnie jej brat i liczy na to ze troche porucha :D

Gość psyholok
„Kto dopuszcza się obcowania płciowego w stosunku do wstępnego, zstępnego, przysposobionego, przysposabiającego, brata lub siostry, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.”

Gość psyholok
Kto dopuszcza się” czyli nie wyklucza się pomocnika, podżegacza. Jeżeli przemoc kumulacja z art. 198 kk, art.199 kk.

Gość Gabrychaaaaaaa
nie śmiejcie sie ze mnie ale jak tak na neigo patrze to az czasami musze sobie sama reka dobrze zrobic w pokoju. jakies paluszki swintuszki szybko...... ja nie wiem co to bedzie jak on bedzie mial dziewczyne..... chyba oczy jej wydrapie.... marzy mi sie seks z nim...

Gość MOMOT
JESZCZE JEDNO SŁOWO PSYCHOLU A JA ODPOWIEM ZA MORDERSTWO ZE SZCZEGÓLNYM OKRÓCIEŃSTWEM, TY KUUUUUURRRRRWWWWOOOO!!! LUDZIE MAJĄ RÓŻNIE I TY LEPIEJ BĄDŹ TOLERANCYJNY ALBO POZNASZ SZEŚĆ RAMION

Gość Gabrychaaaaaaa
no dobra kurwa powiem wam prawde mam na imie Zbyszek i jestem gejem z Zabrza,i liubie gdy jakiś pan mnie posuwa w dupala,a potem ja jego,i chce tu poznac kolege do masturbacji

Gość psyholok
niestety nie jestem tolerancyjny i takich zjewbow jak Ty mamut czy jak Ci tam powinno sie eksterminowac.

Gość Gabrychaaaaaaa
Co się podszywasz pode mnie, pewnie ci się nudzi, sam/a strzel sobie palcem w oko!!!!!!

Gość mądrzejsza od ciebie....
MOMOT a ty gorzej sie czujesz? lepiej stul pysk i sluchaj sie ludzi madrzejszych od ciebie. to zywkla prowokacja a podniecasz sie jak nastoletnia dziewica, ktora zobaczy klate jakiegos 20-kilku latka. moze sam zalozyles ten topik?? ze tak tej gabrychy bronisz?? obydwoje macie niepoukladane w glowie

Gość MOMOT
TAKA CWANA KURWA Z CIEBIE? DAWAJ ADRES I NUMER, WYPIERKURWADALAJ TY SZMATO ŚWINIO!!!!! CI KURWA CWANIAKU WYDUPCE!!!

Gość Gabrychaaaaaaa
teraz mam majtki w dole i piesek liże mi cipeczke, bo juz tak bardzo jestem podniecona jak na niego patrze

Gość .panna-joanna.
MOMOT - Zawodówkę masz już chociaż skończoną? Bo twój strasznie niski iloraz "inteligencji" mnie powala. Zbyt wielu słów też nie znasz z tego co widzę.

Gość KOMENDANT POLICJI
NIECH PANI NIE WYCHODZI Z DOMU PRZEZ NASTEPNA GODZINE. ZARAZ PRZYJDZIE DO PANI PSYCHOLOG I DWOCH POLICJANTOW W CELU WYJASNIENIA SPRAWY ZAROWNO Z PANIA JAK I RODZICAMI. DZIEKUJE ZA WSPOLPRACE.

Gość MOMOT
PSIE!! CO SIE WPIERKURWADALASZ MIĘDZY ODBYT A PYTĘ! ZDEJMIJ MUNDUR TO CI KURWO NAJEBIĘ

Gość KOMENDANT POLICJI
OBRAZA POLICJANTA JEST ROWNIEZ KARALNA. ZDAJESZ SOBIE SPRAWE ZE SWOICH SLOW?

Gość a może....
MOMOT - to wszystko, co potrafisz? Jeśli tak, to naprawdę współczuję tobie, a tym bardziej twoim rodzicom. Chociaż patrząc na ciebie mam wrażenie, że psy cię na ulic wychowały.

Gość Gabrychaaaaaaa
Panowie i panie!!!!! chciałam dobrą radę a rozpętałam wojnę!!!! Proszę MOMOTA o spokój, nie broń mnie na siłę bo przeginasz