nowa beauty 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Wybieram się na pierwszą wizytę do ginekologa (mam 17 lat i ide prywatnie) i chodzi o to że mam nieregularny okres a chciałabym żeby mi przepisał tabletki. I chciałam się Was zapytać czy pytać go w ogóle o tabletki czy mi przepisze bez problemu, bo nieregularne miesiączki nie przeszkadzają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Oczywiscie ze CI przypisze, o ile nie czyta zbyt wiele. a proponuje znalezc przyczye ieregularych miesiaczek zaim zabierzesz sie za hormony. Potem musisz zrobic badania: czas krzepniecia, itp. i dopiero mozesz brac tabletki hormoale. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa beauty 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Czyli musze zrobić jakieś badania przed pójściem do niego, czy po pierwszej wizycie będzie mi kazał? Czy to on mi je zrobi jak u niego będę? Jestem bladaaa jeżeli chodzi o ginekologa ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach