Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna Marple

Dlaczego polscy mężczyźni są kiepscy w łóżku?

Polecane posty

i tez osobiscie sie zgadzam ze aborcja jest zlem ( o islamie ty mi nie mow bo to dla mnie zaden autorytet) i kobieta powinna zajmowac sie domem. ale prawda jest tez taka ze jak kobieta ma sie zajmowac domem skoro nie ma pieniedzy? jak ma zapewnic przyzwoity byt swojej rodzinie? do giertycha nic nie mam, do kaczynskiego tak bo sie zawiodlam :P hehe ale puenta mojego posta bylo to ze to MEZCZYZNI mowia w imieniu KOBIET podczas gdy to my same powinnysmy o tym decydowac co z kolei znowu sprowadza sie do ytego ze wiecej kobiet powinno byc w parlamencie.

Gość Polski Facet 126p
Depechee15 wlacz rozum, keidy byly tylk ogospodyniami? Kto ma niby gospodarzyc w domu? Myslisz ze zlobek ci wychowac dobrze dziecko. szkola i lekarz zadba o jego zdrowie wypisujac tabletki? To jest chore, tak swiat nie zostal tworzony! ulegasz propagandzie!

Gość Polski Facet 126p
Depeche15 dlaczego wiecej kobiet powinno byc w parlamencie? z jakiej paki?

no wybacz mi ale nie wyobrazam sobie siebie za 10 lat w domu z dzieciakami bez pracy. umarlabym kobieta tez musi sie realizowac, jesli ma pasje musi je spelnic. inaczej wariuje co odbija sie i na rodzinie i na niej samej. zlobek, w rozsadnych dawkach- jak najbardziej. problemem sa matki ktore rzucaja dzieciakowi £ 30 i mowia 'idz sobie do kina' a same nie maja dla nich nawet 15 minut w tygodniu na rozmowe. swiat nie zostal tak zlozony, ale wszystko sie zmienia, cxasy sie zmieniaja i pewne modyfikacje sa potrzebne. paki=? :)

Gość Polski Facet 126p
tak sie mowi wiesz "z jakiej paki" czyli z dlaczego. Dlaczeog niby wiecej kobiet ma byc w parlamaencie i jak to zrobic?

dlaczego? poniewaz sa kobiety dla ktorych polityka jest powolaniem ale nie moga sie spelniac przez ludzi takich jak ty :P i to tylko dlatego ze nie maja tego dyndajacego czegos miedzy nogami... to po pierwsze. po drugie- kobiety w parlamencie sa potrzebne ay mowily w imieniu innych kobiet. mam dosc facetow ktorzy mowia kobietom jak rodzic. bez sensu. jak to zrobic? czas przede wszystkim.

Gość Polski Facet 126p
sluchaj Depeche15 kobiet, Polek z uprawnieniem do glosowania jest wiecej niz facetow, Plakow. Dalczego wiec te kobiety ktorym tak to wszystko ":nie dynda miedzy nogami" (ciekawe co to jest) i sa zle traktowane nie glosuja na kobiety? I dlatego nie ma ich w parlamencie w wiekszej ilosci.

bo mysla kategoriami wpajanymi przez spoleczenstwo kilkanascie lat wstecz. pogadamy za 30 lat i zobaczymy jak wszystko sie pozmienia. na razie jednak ide spac, dobranoc Panu.

Gość bjj
przeciez wiekszosci kobiet nie interesuje polityka, ekonomia itp interesuja ich tylko wlasne sprawy czyt. kobiet w internecie jest pelno for ogolnych i tematycznych ale uzytkowniczek jest tam znikomy procent, stanowia wiekszy procent tylko na forum dla kobiet, dlaczego ?

Gość bjj
bo ich obchodzi tylko wlasny nos

Gość Polski Facet 126p
Tak Depeche15 tak sobie mow, bo inaczej nic nie pasuje do tej ukladnaki. Niestety. Kobiet w ogole nie powinno byc w parlamencie, a 90% facetow ktorzy tam sa nie powinni tam byc, a najbardziej ci ktrozy do tej pory byli premierami, misnistrami... no moze z malymi wyjatkami.