Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sawaa

Czy ja straciłam dziecko? pomóżcie

Polecane posty

Gość Sawaa

Kochane błagam pomocy. Ostatni okres miałam 23 maja. 01.07.2009 zrobiłam sobie beta hCG i okazało sie że jestem w ciąży wynik 201,60. Wczoraj byłam na badaniu USG gdzie lekarka powiedziała, ze coś jest nie tak bo pęcherzyk ciążowy jest za maly jak na ten wiek ciąży. Opis USG: Trzon macicy o wymiarach 41,6 X 53,7. Endometrium poszerzone 18,1 mm. W jamie macicy widoczny pojedynczy pęcherzyk ciążowy o wymiarach GSD= 4,6 mm. Oba jajniki bez ech nieprawidłowych. Zatoka Gouglasa wolna. Dziś zrobiłam beta hCG i wynik jest tylko 218,40. Czy możecie mi powiedzieć co się dzieje? Dzwoniłam do mojej ginekolog ale ona nie chciała mi nic powiedzieć. Wizytę mam dopiero we wtorek. Ale ja zwariuje do tego czasu. Wolę poznać nawet najgorszą prawde niż czekać.

Weź się w garść. Objerzyj jakiś fajny film w telewizji, to się lepiej poczujesz. We Wtorek się wyjaśni jak wygląda sytuacja z twoją ciążą.

Gość Sawaa
łatwo napisać

Gość Sawaa
Nie nie oczekuję żadnych wirtualnych badań. Chciałam wiedzieć czy ktoś może był w podobnym stanie i co to oznaczało. A tak poza tym to nie musisz być taka nie miła.

Gość weetkaaa
Ja miałam tak samo i potem było łyżeczkowanie :(

Gość Sawaa
Weetka. Dzięki. Wolę poznać prawdę niż karmić się kłamstwami i być jeszcze bardziej rozczarowana.

Jeśli tak bardzo jesteś chłonna wiedzy i nie chcesz czekać to wpisz sobie w google co znaczy fakt, że płód nie rosnie. Naprawdę, nie rozumiem niektórych kobiet które na siłę próbują sobie zrobić na złość.

Gość dariaq
maly cos ten pecherzyk.. moj w 5 tygodniu mial 1.20cm.

Gość abcabcabc
a ja wierze i trzymam kciuki ze wszytsko bedzie dobrze!!! Zycze Ci tego z calego serca! Nie rozumiem ludzi ktorzy tak na Ciebie najezdzaja! chyba kazdy chce wiedziec co sie dzieje! a to ze tutaj napisala to nie jest oznaka ze to sprawia jej przyjemnosc tylko chciala uslyszec opinii dziewczyn ktore to przeszly. Wiec prosze jnie krytykowac i nie coeniac dziewczyna ma juz dosc problemow i streu by cztytac waze opinie pod jej adresem jeszcze raz zycze powodzenia i glowa do gory moze nie bedzie zle, moja kolezanka jak byla w ciazy i robila badanie hcg to poziom hormonu tez nie wzrastal jak powinien i dzis jest szczesliwa mama, TRZYMAM KCIUKI

Gość qassssssiaaa
komus chyba sie komentarze nie podobaja skoro sa kasowane? powtorze sie: nudzi ci sie kobieto skoro o takie rzeczy pytasz. brak ci zajecia i tyle, normalna kobieta nie wysluchiwala by i nie nalegala na wypowiedzi o zlych rokowaniach ciazy

Gość qassssssiaaa
pewnie sama autorka zglasza komentarze do usuniecia bo jej sie cos nie podoba zal.pl

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Najgorsza prawda to jest taka ze jestes po prostu glupia jak but. O jakich ty klamstwach i rozczarowaniach mowisz? Ty na dzien dzisiejszy nie wiesz nic co by wskazywalo do niepokoju a zachowujesz sie jak jakas malolata. Ja do 3 miesiaca ciazy slyszalam ze ciaza sie zle rozwija, co tydzien mieli mi robic skrobanke i co? Dziecko sie urodzilo zdrowe, ale jakby kazda baba mialaby panikowac tak jak ty to swiat by zglupial!