Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +rety rety rety+

opowiedz mi WYJĄTKOWĄ historię

Polecane posty

Gość +rety rety rety+

Opowiedz! I bez wulgarnych komentarzy proszę!!!

Gość Rybak w sieci kafe
nie sce mi się :classic_cool:

Gość +rety rety rety+
taką niecodzienną, ważną, niebanalną, skłaniającą do refleksji... Jak materiał na film, olbo opowieść przy ognisku

Wyjątkową dla każdego, jak rozumiem. Jak dziadek trzymał mnie jeszcze maleńką na rękach, kilka centymetrów za jego plecami przeleciał piorun. Wpadł do domu dziadków przez lufcik od kominka i wyleciał otwartymi drzwiami. Na każdej większej imprezie rodzinnej ta opowiastka się pojawia. Musiało być nieźle, ale ja tego nie mogę pamiętać:)

Gość +rety rety rety+
Super! miałaś szczęście. A może jakaś dłuuuższa historia?

Gość +rety rety rety+
tzn. miałaś szczęście, ze nic Ci sie zlego nie stało...

Gość +rety rety rety+
Czekam na pasjonującą historię!!! ale chyba wezmę książkę...

Gość punkty za czyatnie
Nowo powstała strona mająca na celu spopularyzować czytanie i reklamowanie stron :) pozwala na łatwe wyciągniecie ciekawych nagród :P wystarczy się zarejestrować i czytać artykuły pochodzą z Rożnych serwisów (aktualnie 70 ale ich liczba ciągle rośnie) ,na pewno znajdziesz kilka które i tak przeglądasz. Rejestrując się z tego reflinku dostajesz 100 punktów na start :) naprawdę warto spróbować i poświecić kilka minut na rejestracje i poznanie mechanizmu działania, nagrody czekają. http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=a6511d80-0432-46c8-806e-01bf2eb46630

Gość punkty za czyatnie
Nowo powstała strona mająca na celu spopularyzować czytanie i reklamowanie stron :) pozwala na łatwe wyciągniecie ciekawych nagród :P wystarczy się zarejestrować i czytać artykuły pochodzą z Rożnych serwisów (aktualnie 70 ale ich liczba ciągle rośnie) ,na pewno znajdziesz kilka które i tak przeglądasz. Rejestrując się z tego reflinku dostajesz 100 punktów na start :) naprawdę warto spróbować i poświecić kilka minut na rejestracje i poznanie mechanizmu działania, nagrody czekają. http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=a6511d80-0432-46c8-806e-01bf2eb46630

Gość +rety rety rety+
Czy nikt nie ma ciekawej historii do opowiedzenia?!

kiedys bralam udzial w seansie spirytystycznym i krzeslo zaczelo sie samo podnosic. niestety, pozniej duch sobie poszedl.. a ja mialam nadzieje ze jeszcze troche bedzie mnie nawiedzal. mam zamiar powtorzyc to ale nie ma z kim jeszcze :)

Gość + rety rety rety+
:)