Pebi 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Bo podobno idealne wymiary to 90/60/90 Pierwszych nie wiem bo jak mierze się pod piersiami to mam 88 a to przecież niemożliwe, bo jestem gruba:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dalaj Napisano Lipiec 11, 2009 90 -w biuście a nie pod nim 60 w talii czyli w najwęższym miejscu tułowia powyżej pępka 90 w biodrach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edziorek1111 0 Napisano Lipiec 11, 2009 piersi - najszerszy obwod w gornej czesci ciala talia - najwezsza czesc w srodkowej czesci ciala biodra - najszersze miejsce na pupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Lipiec 11, 2009 A powiedzcie mi jaką mam figurę przy tych wymiarach co są w stopce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edziorek1111 0 Napisano Lipiec 11, 2009 zle sie zmierzylas. niemozliwe ze masz 100/97/108 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edziorek1111 0 Napisano Lipiec 11, 2009 talie mierzy sie na wydechu i nie na wysokosci pepka tylko wyzej - tam gdzie nie ma jeszcze bioder. do tego piersi powinnas zmierzyc w miekkim staniku. nie wiem jak wygladaja ale pewnie nie sa super jedrne a wtedy wymiary sa zaklamane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Lipiec 11, 2009 No tak mierzyłam, nad pepkiem, ja mam duży brzuch po ciąży:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Zmierzyłam trochę wyżej to 95 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edziorek1111 0 Napisano Lipiec 11, 2009 ale cos musialas zle zmierzyc albo piersi albo talie. 3cm roznicy nie sa mozliwe nawet przy duzym brzuchu. talie mierzy sie ciasno a piersi luzno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edziorek1111 0 Napisano Lipiec 11, 2009 talie na wydechu a piersi normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Kurcze to nie wiem:( zaraz jeszcze raz spróbuje, a była byś tak miła i zobaczyła zdjęcie? Jest w moim temacie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Lipiec 11, 2009 No to teraz poprawka w stopce, czy teraz bardziej możliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edziorek1111 0 Napisano Lipiec 11, 2009 jakie zdjecie? :) no teraz juz wymiary duzo bardziej prawdopodobne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Jest tu taki temat Czy jest tu ktoś kto waży ok. 100kg i walczy ze zbędnymi kilogramami? Linku nie wrzuce bo pisze z tel, ale jest on na pierwszej stronie, a zdjęcia są na ostatniej stronie tematu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edziorek1111 0 Napisano Lipiec 11, 2009 oj widac roznice :) super :D jak Ci sie udalo w tak krotki czasie przejsc ze 117 do 93? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Dzięki:) Byłam na różnych dietach, a teraz ograniczam węglowodany:) A chcialam, żebyś zobaczyła, bo nie wiem w końcu jaki typ figury mam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominiśka Napisano Czerwiec 16, 2011 ja ma 100-66-90 czy to są dobrze wymiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SieNula 0 Napisano Sierpień 8, 2011 bARdzo dobre! Masz duze piersi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach