Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a dzis zapytam o...

co sądzicie o feministkach?

Polecane posty

Gość a dzis zapytam o...

proszę wyrażać swoje opinie:)

Gość maite
a co to są? :P

że się im w dupach poprzewracało (oczywiście nie nie mówię tu o wszystkich tylko o części)

Gość dfkjfsaff
acha gdyby nie feministki to bysmy nie mogly glosowac, wogole nie mialybysmy nic do powiedzenia

Gość opalińska
Zdanie mojego znajomego na temat feministek: Głupie pipska, które nóg nie golą i zawsze mają dużo do powiedzenia, niekoniecznie na temat:)

Gość czarna borówa
Moje zdanie jest takie, że pierdolą tak, póki nie znajda chłopa, który porządnie ich wyrucha. True!

Gość mialy kiedys zaslugi
walczac o prawa, teraz raczej bez sensu

Gość mają calkowitą racje
:(

chociaz uwazam ze na razie jest za malo kobiet u wladzy. wszystko jest takie zmezczyznowane.. a niektore kobiety naprawde potrafia rzadzic...

Gość spragniona muzyki
feministki nie wiedzą o co chodzi w życiu:)

Gość czarna borówa
Są dziedziny życia, w których mężczyznom nikt nie dorówna, podobnie jest z kobietami.

Gość spragniona muzyki
czarna borówa - fantastycznie to ujęłaś:)

Gość crazy in look
ok a ja uwazam ze femisnistki to taka odpowiedz na mesko solidarnosc wiadomo faceci zawsze trzymali sie razem feministki krzycza glosno-kobitea tez ma prawo do tego co facet, to troche takie strazniczki, ktore wstawia sie za kobietami, beda glosno krzyczec ze dzieje sie im krzywda ja tam nie zgadzam sie z ich wszystkimi pogladami ale jak sobie pomysle ze mialabym byc zdana na laske polskich facetow, kleru to juz sie boje

Gość OooooOOOŻ
spragniona muzyki - sama chyba nie wiesz dupodajo o co chodzi w zyciu :O

Gość czarna borówa
mam znajomą skrajną feministkę, wg niej facet to samo zło, ale i tak wodzi wzrokiem co za przystojniejszym gościem, hipokryzja i tyle:( a jaka zaniedbana bo twierdzi, że dla faceta nie będzie się stroić:O

Gość nie dziele ludzi wg plci
tylko wg charakteru i postepowania. Nie widze sensu.

levviatan- niby tak, ale mi brakuje kobiet ktore mowia same za siebie, sa niezalezne od mezczyzn. powtarzam- za malo kobiet u wladzy.

Gość spragniona muzyki
oooooż, wybacz, ale pani feministka nie będzie mi mówić, czy mam rodzić dzieci czy nie, czy mam pracowac za okresloną pensje czy nie. rozsądek wyeliminuje odmieńców. zawsze

Gość malina_taaa
jesteście wszyscy jebnięci!!!!! Gówno wiecie!! Tak niepotrzebne feministki! żałosne, przecież są NADAL miejsca na ziemi, gdzie kobiety są pozbawione swoich praw, są wykorzystywane i nie mają nic do powiedzenia!!! Więc nie pierdolcie takich głupot na temat, na którym się w ogóle nie znacie... Feministki są potrzebne kobietom na całym świcie, które nie rzadko są w tragicznych sytuacjach...

malina- wlasnie dzieki takim jak ty feministki nie maja dobrej opinii. skad ta wrogosc? to zacietrzewienie? ta zlosc? :)

Gość realnie zapracowana
Ludziom szczególnie ostatnio w głowach się przewraca dlatego ten wiek (stulecie) będzie nazwany " Wiekiem Głupoty" . Feministki z pozycji własnego wygodnego stołka szczególnie te niezapracowane i celebrytki - szukają sensacji i tematów zastępczych oraz wywołują szum medialny w celu pokazania działania wirtualnego lub straszenia mężczyznami .To znaczy . że coś robią ale robią to siedząc w fotelu telewizyjnym czy gabinetowym a show nadal trwa ku zadowoleniu niektórych polityków i gawiedzi .Komu ma służyć aktywność feministek skoro los kobiet nie zależy od nazwy ulic kobiecymi imionami czy od zmiany minister na ministra ,profesor profesora ,marszałek na marszałkini ,szukania na siłę dyskryminacji wirtualnej w nazwie ulic czy propagandowej np. zrównać wiek emerytalny itd. Ma ta medialna dbałość o kobiety służyć własnej pysze ,obłudzie ,zakłamaniu a to co najważniejsze dla kobiet nie ulega zmianie lub zmiany są niekorzystne . Feministki te o radykalnych poglądach z tendencjami rewizjonistycznymi do nazw ,tytułów,praw i przepisów kreują swoje postacie i własne zachowania niekiedy agresywne i roszczeniowe z którymi większość kobiet się nie utożsamia . Niektóre zagorzałe feministki mają tendencje pieniacze i zachowują się nieadekwatnie co do zaistniałej sytuacji choć jest to na razie w formie lekkiej działania medialnego a nie hard np. piorąc mózgi delikatnie i za pomocą demagogi i wykorzystując kompleks niektórych kobiet na punkcie dominacji mężczyzn.. Skoro tak ważny jest im los kobiet w kraju to dla przykładu same powinny pracować do 75 lat a kobietom ciężko pracującym i wyzyskiwanym powinny dać spokój nie propagując słuszności i konieczności podniesienia wieku emerytalnego dla dobra kobiet nie pojmując rzeczywistości . Niech celebrytki wezmą się do pracy w pracy czy w domu ale nie do pracy stołkowej w kuluarach gabinetów sejmowych czy telewizyjnych - a nie zajmują się pierdołami które nic nie dają konkretnego i realnego dla kobiet .

Gość miłu blizniego ja siebie sameg
jezeli zyja po katolicku to mi nie przeszkadzają

Gość gość
Moim zdaniem niektóre bardzo przesadzają, zachowują się jak skończone idiotki. Uważam że te najbardziej zakompleksione stare panny, które nie mogły sobie nikogo znaleźć, najgłośniej krytykują mężczyzn, bo chcą żeby jak najwięcej osób myślało jak to one sobie świetnie radzą bez faceta. Jak gdzieś kiedyś usłyszałam " feminizm kończy się jak trzeba wnieść kanapę na któreś piętro"