Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

velvett

Ma dosyć bycia dziewcicą

Polecane posty

Wiem, że zaraz sobie pomyślicie, ze co ze mnie za idiotka i w ogóle. Mam 20 lat i jeszcze nigdy z nikim nie byłam i nigdy się nie kochałam :| Na ogól jest tak, że zakochują się we mnie faceci, którzy mnie w żaden seksualny sposób nie pociągają. Zaś ci, którzy chcą położyć rękę na moim tyłku są bardzo płytcy, a ja w sumie chcę w końcu zaznać jakiegoś uczucia (nie tylko tego fizycznego, ale ulżyć też bym sobie chciała :D). Pracuję, studiuję, imprezuję, znam pełno ludzi, okazji było też sporo.. często mam (chyba) ochotę na seks...ale ja nie potrafię. Za każdym razem włącza się we mnie jakaś blokada. Mam wrażenie, że będę dziewicą do 50tki :| A chciałabym spróbować jak to jest. Tak mi głupio samej. Często się słyszy, że dziewica to mit, że one wyginęły razem z dinozaurami. A tu niespodzianka. Uchowała się taka jedna :D Masło maślane wyszło z tego mojego wywodu.

Gość trochę alkocholu
Ci trzeba ;)

Gość lubie lizać
ja ci mogę pomóc stracić dziewictwo ;P i zobaczysz jak to zajebiście jest.

Gość skffffffffffff
tutaj nikt ci nie pomoze ja na kfetri przekonalam sie ze jest duzo takich wiekowych dziewic

W necie to co druga jest dziewicą. Chociaż czasami się do tego w życiu nie przyzna, he he. :) A skąd jesteś? W dużym mieście łatwiej o odpowiedniego faceta.

Gość samotny w-sieci
to czyli ja , skąd jesteście ?? :) szukam dziewczyny właśnie takiej jak ty, pozdrawiam