Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cajole

Po czy poznać, że mężczyzna nadaje się na męża? Na DOBREGO męża.

Polecane posty

Gość Cajole

Chciałabym wiedzieć, na jakie męskie cechy warto zwrócić uwagę, póki jeszcze mam na to czas, aby nie obudzić się z ręką w nocniku już po ślubie. Czego powinnam oczekiwać od mężczyzny już teraz? Dzięki za rady, najchętniej doświadczonych pań:)

Gość czy jestem uzależniona
po tym, że nie mieszka z mamą ;)

Gość magdalennka
po chuju...

Gość nie ważne co ja myślę
powinien być samodzielny dojrzały, odpowiedzialny, troskliwy zresztą skoro spędzasz z kimś ileś czasu to powinnaś się zorientować czy w krytycznych sytuacjach możesz na niego liczyć, czy dba o Ciebie, liczy się z Twoim zdaniem i zgadzam się, życie z Maminsynkiem to koszmar, to coś pomiędzy iluzją małżeństwa a wiecznym konkurowaniem o synka Mamusi i własne miejsce w tej rodzinie

Gość Cajole
Hmm, no właśnie ten mój nie mieszka już z mamusią, ale ich silna więź mnie czasem jednak niepokoi....ale wyprowadzam go wkrótce do innego miasta, więc liczę na to, że coś się zmieni.

Gość różowy polo koszulek
ja mojemu zawsze kazałem robić wszystko za mnie i wystawiałem go na próby :):):):):):) zdał na medal, ale mi się odechciało. nie dyskryminujcie, nie jestem doświadczoną panią

jak sie odnosie do rodziców czy lubi dzieci czy jest zaradny czy ma cechy ktore w przyszlosci beda Ci przeszkadzac na tyle ze nie bedziesz mogla z nim wytrzymac... czy dazy do czegos czy jest samodzielny, opiekunczy... ja tam zawsze patrze pod tym katem... ;) a pozniej czy ma czyste paznokcie, buty itp ;D

Gość zależy jak leży
to zalezy jaki facet Twoim zdaniem to dobry mąż moja koleżanka uważa , ze ma super meża, bo jest pracowity, wszystko robi w domu, rządzi kuchnią, narzędziami i ...... no właśnie i swoją żona, robi to wszystko, poniewa żdzieki temu nieustannie ja poniża, że nie potrafi tego i tamtego. Kiedyś też myślałam, że to super mąz, teraz , gdy dużo razem przebywamy naprawdę wole swojego lenia i bałaganiarza dla ktorego jestem kims... no wiec co kto lubi

Gość Cajole
No cóż, poniżać się nie dam na pewno, nawet za cenę wysprzątanej kuchni:) Mój jest raczej porządny, przynajmniej jak na męskie standardy (nawet myje wannę:D), lubi dzieci i swoje też chciałby mieć, rodzicom pomaga. Z oiekuńczością bywa różnie, chciał mnie samą puścić nocnym pociągiem przez pół Polski i się specjalnie nie zastanowił nad tym. Ehh. Zaradność ciężko ocenić, bo jeszcze nie pracuje, ale przynajmniej proste prace domowe umie wykonać i się od nich nie uchyla.

Kocha Cie mimo wszystko,ze jestes rano rozczochrana i ze nie umyłas pipki, ze nie masz ochoty na sex i ze jestes zesteresowana.On nadal Cie kocha czyli nadaje sie na meza.Ja takiego mam.

Gość Cajole
Jakies jeszcze rady?

Gość Bogdannnnn
Nie czytaj rad, bo to nie rady są, ale wyidealizowane wzory facetów, które chciałaby mieć każda kobieta.

Gość Bogdannnnn
To jedno było a drugie. : Mam 3 kumpli... kiedyś oni chcieli mieć takie a takie żony.. takie super... w ogóle ideały jak się mogło zdawać.. a co się okazało ? że ich żony są przeciętne, mają nadwagę i z urody wręcz poniżej średniej.. po prostu ideały ideałami, a życie życiem... :)

Gość puppinka
Ja w moim facecie (teraz mezu:))) odkrylam wlasciwego kandydata na meza po tym ze: - nigdy nie puszla slow na wiatr w sensie obiecanki cacanki a potem gorzki zawod - od poczatku okazal sie osoba konkretna i na ktora moglam i moge zawsze liczyc - pomocny, potrafi sie wlaczyc w obowiazki domowe, nie zrzuca wszystkiego na mnie - nie jest typem romantyka obiecujacego zlote gory a potem wycifujacego wszystko, moze nie obiecuje i nie przyrzeka zlotych gor ale jak juz raz obieca to to zrobi - czlowiek spokojny, zadbany, -mieszkal i utrzymywal sei sam - zzyty z rodzina ale nie mamisynek, jak ma odmienn zdanie od matki to potrafi to wyrazic -czuly, opiekunczy, kochajacy - szczery, jasno choc zawsze z kultura mowi co mu sie podoba a co nie jak sobie jeszcze cos przypome dopowiem:))

Gość Cajole
Puppinka - ale Ci się okaz trafił:) Bogdann - właśnie o to chodzi, że ideałów nie ma ani po jednej ani po drugiej stronie, więc nie ma co ich szukać, natomiast ważne jest, żeby znaleźć idealnego nieidała:D czyli takiego, którego wady w ogólnym rozrachunku są mniej istotne od zalet

Gość To jak totek
Nigdy nie będziesz wiedziała .Jeżeli nawet będzie wspaniały przez dziesiatki lat ,to może się okazać gównem :)To samo dotyczy kobiet ,żeby nie było ,że feministka jestem :)Tak ,że spokojnie sobie zyj nie myśląć o przyszłośći :)

Gość po tym jaki ma stosunek do
rodziny ( w tym do mamy , siostry, powinien sie o nich wyrazac elegancko iz szacunkiem) stosunek do zwierząt, dzieci, slabszych odpowiedzialny dobrze gdyby byl byc z podobnego srodowiska, mial podobne wyksztalcenie, mila rodzine, podobne poglady polityczne , przekonania religijne, gust miec poczucie humoru i dystans do samego siebie o uczuciach juz nie mowe, bo samo przez się

Gość ja wam powiem z jakim sie nie
wiazac: moj byl maminsynkiem, mieszkal z mama a ma 35 lat, nie dotrzymywal slowa byl jak choragiewka, nigdy nie mial wlasnego zdania i uzaleznial je od innych jak kolega wychodzil z dziewczyna gdzies to on mnie bral ze soba jak nie wychodzil to na mnie krzyczal ze nie [pojdzie nigdzie ze mna jak kokega poznal panne z dzieckiem tomoj ex uwazal ze jego tez dzieci lubia koszmar to byl przez lata nie pamietal mojego nr tel:) pranie ktore mial zrobic moczylo sie w wannie w czy tam w jakiejs misce przez tydzien az w koncu robila to jego mama niezaradny, niepunktualny, nie dotrzymywal obietnic i nigdy nic mu sie niechcialo zlosliwy zazdrosny i moge tak wymieniac bez konca zupelnie nie nadajacy sie do zycia, ale mial bardzo zdradliwa powierzchownosc, wszystko wychodzilo dopiero po dlugim czasie takich absolutnie nie polecam na mezow

Gość aha i jego ulubione slowo do
mamy to: wypierdalaj stad, wiec zwracajcie uwage na to bo niestety was tez to czeka

Gość a co wy sobą reprezentujecie
:classic_cool:

Gość Grahamka22
-kulturalny ma byc - odpowiedzialny -czuły - prawdomowny -szczery -dotrzymuje slowa -honorowy -umie sie przyznac do winy -troskliwy -opiekunczy -odwazny w czynach a nie tylko slowach -majacy wlasne zdanie - na pewno nie dwulicowy

Gość lizak1001
Te wszystkie rady to o dupe potluc. Dostaniesz takiego faceta jaki ci sie trafi.

Nie mam męża, jeszcze. Ale narzeczonego tak, i cechą którą się kierowałam jest dojrzałość emocjonalna przyszłego męża. Na kilka prób go też wystawiłam, ale nie było to nic wymyślonego.

Gość asiasiasia
musi byc samodzielny, ogarnięty i troche ustawiony. i patrz zeby nie zabardzo lubił sie napic bo pozniej bedziesz sie użerać całe życie !!!

Gość Lusiaa K
JAKIM PROBOM poddajecie swoich mezczyzn??????