Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sergiej_

Co ja mam robic?? TO STRASZNE!!

Polecane posty

Gość sergiej_

Ostatnio razem z zoną oglondałem w telewizji film. Przytuliłem się do niej a ona ni z tego ni z owego wstała , wypieła się i pierdnęła mi prosto w twarz a potem jak opętana zaczęła się głośno śmiać a wręcz ryczec ze śmiechu.Byłem w szoku i przez ok. 5 minut nie moglem dojść do siebie...Potem wstałem, i zacząłem się pakować. Powiedzialem jej że sie wyprowadzam a ona na początku myślała że chyba żartuje ale potem zobaczyła że chyba jednak nie i zaczęła mnie przepraszać i wogóle.Byłem nieugięty, wyszedłem i trzasnąłem dzwiami. Wprowadziłem się do kumpla. Teraz ona cały czas do mnie wydzwania i przeprasza ale ja nie moge jej tego zapomniec... To było okreopne, jak ona mogła tak postąpić?! Co ja mam robic???!!! Miał ktoś tak??

Gość pawik ///
ciesz sie ze moze :D

Gość jlkbj
ale masz problem! ciesz się, że cię nie zdradziła. To był tylko bąk. Znam parę, u której to normalne, że pierdzą i jeszcze się potem z tego śmieją

Gość diobel
o fuuujjjjjjjjjjjjj....

Gość sergiej_
Ale to było okropne!! Nigdy czegoś takiego nie przeżyłem...

Gość bedzie dzisiaj sex
Powinna Ci nasrać na ryj !Debil..

Gość jurek_38_Bytom
Ja miałem gorzej , moja żona nie chciała iść do kibla bo leciało 'M jak miłość' i nie chciała opuścić odcinka więc wzięła gazetę i srała na gazetę w salonie... I co ja mam powiedzieć??!