Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle ciekawska

faceci!czy mazd 323f to dobre auto?zainteresowalam sie nim

Polecane posty

Gość pamietam takie cos
chmurka-nie jezdza juz dawno-tak?W Amsterdamie sa firmy taksowkarskie tak jak w Polsce.Kiedys mieli amerykanskie krazowniki.Pozniej zmienili je na...Toyoty Cariny E. Po drogach europy jezdi bardzo duzo aut japonskich i niemieckich z lat 80tych.Fiat prawie nie istnieje.Osobiscie bardzo dawno nie widzialem fiata z tamtych rocznikow.Wiec badzmy sprawiedliwi i nie zazdroscmy nikomu.

własnie,sek w tym ze ja tez sie nie znam i malo tego nie mam nikogo kto moglby mi doradzic,tylko ojca ktory kaze mi kupic jakies male ekonomiczne auto ktore malo pali.

Gość pamietam takie cos
Fatima-jak mozesz pisac na temat aut w ogole skoro masz pierwsze auto,ktorym jest mazda? Tobie chmurka radze troche zdrowego rozsadku. Wiecie-zawsze sie zastanawiam nad takim faktem:dlaczego kobiety zabieraja glos nawet w spprawach o ktorych same wiedza a nawet mowia i przyznaja bez zenady-"ze sie nie znaja a mimo to udaja najmadrzejsze"????

jesli chodzi o mnie ja bym wolala mazde bo faktycznie jest wieksza,a znowu honda podoba mi sie wizualnie.szczegolenie jesli jest czarna.

nie znam sie-przyznaje otwarcie.wiadomo ze faceci maja wieksze pijecie jesli chodzi o samochody. mowie tylko ze mam mazde 323f i nie nazekam i polecam na podstawie swoich doswiadczen.nic wiecej.

Gość pamietam takie cos
Corolla jest autem bardzo malo awaryjnym.Naprawde.Za to jest dosc mulowata.Mowie o rocznikach z lat 92-98,99.Myslalas nad Toyota Avensis?Mysle ze cenowo bedzie podobnie jak mazda czy honda a Avensis jest naprawde autem super.

Gość pamietam takie cos
Chyba polecac czy wypowiadac sie o czyms lepiej majac wiecej doswiadczenia niz z 1ym jakims produktem.Fakt ze mazdy sa dobre jakosciowo,ale ani Honda ani Toyota nie sa od nich gorsze a za to maja znacznie lepsze silniki.O wiele bardziej dynamiczne i o wiele mniej pala.Moja Carina E'97 palila 7,-8 l w miescie.Silnik1,8.Jestem ciekaw jaki ty masz silnik w mazdie i ile pali.Tylko szczerze.

skoro tak owisz na pewno w takim razie poszperam troche i popatrze,postaram sie porownac te auta i wybrac najlesze dla mnie. dziekuje za porade:)

Gość diobel
poszperaj..:) moim nastepnym aitem bedzie autko terenowe. wysokie..... i bede miec gdzies opinie innych czy jest awaryjne czy tez duzo pali :D czego i Tobie zycze :*

nie naskakuj na mnie.po prostu napisalam ze polecam dlatego ze dla mnie jest dobre. mam silnik 2.0 benzyna.97 r.pali nie mało moze i dla kogos zlom ale dla mnie super.