Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijankasalamanda

jak lepiej to zrobić

Polecane posty

Gość kijankasalamanda

mam 17lat i zastanawiam sie,czy przedstawic oficjalnie rodzicom mojego chłopaka,czy moze nie robic wiochy i takiego głupiego nastroju? moze sama sie skapnie jak bedzie nas widywac,albo bedzie przychodzil do domu ?? bo ja tak głupio sie czuje.. co zrobic?

Gość kijankasalamanda
spie w szafie :classic_cool:

Gość kijankasalamanda
ha:P nie trafiłeś .. bo śpie na ziemi :))

Gość kijankasalamanda
pomoze ktos? bo nie wiem co zrobic:O

Gość akurat przedstawianie to nie
wiocha, wrecz przeciwnie, elegancko. Nie jakos oficjalnie, pt. moj chlopak, ale ze to np Darek Kowalski (powiedz z nazwiskiem , bo rodzicom wypada go tak przedstawic) , a mamie i tak pewnie powiesz przedtem albo potem o co chodzi. Rodzicom na pewno sie to spodoba,ze nie chowasz przed nimi faceta i vice versa.

no i nie tak ,ze facet ma przyjsc oficjalnie z bukietem, tylko po prostu, jak wpadnie, przedstawisz.

Gość kijankasalamanda
a mam mowic, ze juz to zrobilismy? tzn czy mam mamie powiedziec tylko o tym do cipki czy do buzi tez?

Gość kijankasalamanda
chodzi o to,ze ja nigdy nie mialam z moimi rodzicami jakiego dobrego kontaktu,mama zawsze sie do rodziny szczyciła,ze ja nie mam chłopaka,ze jedyna mądra i nie zabiera sie za takie rzeczy :O ... i teraz sama nie wiem co zrobic.. powiedziec,ze to mój chłopak? :(( a sie zdziwi

Gość kijankasalamanda
podszywaczu tobie juz podziękuję:)

nie mow, ze to twoj chlopak, bo nie wiadomo co pomysli, po prostu powiedz, ze kolega( mozesz powiedzic , skad go znasz - przygotuj sie na to pytanie) Mozesz uprzedzic, ze np wpadnie po ciebie kolega - po CD, zeszyt, czy cokolwiek. Jesliby mama zaczela rozpytawac, kto zacz i czy to[powazne, to powiedz, ze to sympatyczny kolega, z ktorym macie sporo do pogadania, wiec fajnie,zeby go poznala. Mama sie bedzie szczycic, ze nie szlajasz sie z obcymi facetami, tylko przyprowadzaz do domu i pokazujesz rodzicom. No i powiedz chlopakowi,zeby sie staral zrobic dobre wrazenie, elegancko uklonil, wygladal jako tako, za duzo nie gadal i nie robil zadnych przytulackich gestow, nie siedzial dlugo - wpadnie i wypadnie, bedzie ok.

Gość kijankasalamanda
haha no dobrze dziękuję:) tak zrobie