Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kohiko

Mercilon bez przerwy - brak miesiączki

Polecane posty

Gość kohiko

witam mam małe pytanie: byłam w trakcie jednego listka i w 16 dniu zapomniałam pigułki, czyli kolejny listek miałam zacząć bez tygodniowej przerwy. Wszytsko ok tylko nie mam misiączki. Bez zabezpieczenia innego niż pigułki kochałam się dopiero po dwóch tygodniach od zapomnienia pigułki, dodam też, że w tym czasie w ogóle nie uprawiałam seksu. Mam bóle miesiączkowe, jednak krwawienia ani widu ani słychu. Czy któraś miała podobną sytuację? I czy jest możliwość zajścia w ciążę, jeśli po tamtym zapomnieniu każdą pigułkę bałam regularnie? Boję się kupić test ;( Pomóżcie!

opisz ta sytuacje jeszzce raz tylko zrozumiale brałam tbletki, 16 dnia zapomniałas, czyli jak dobrze wyczytalas z ulotki nie nalezy robic przerwy tylko wziac drugie opakowanie wiec okres pojawi sie dopiero po 42 tabletkach w przerwie ty masz juz ta przerwe po tych 42 tab?? czy myslisze ze okres przyjdzietak jakby po 21??

Gość kohiko
ok ok sama jestem zamieszana. Zapomniałam w pierwszym listku tabletki z 16 dnia więc następny wzięłam bez tygodniowej przerwy i jeszcze go nie skończyłam, jestem w trakcie i do tej pory nie pojawił się okres. Czyt o znaczy, że pojawi się dopiero kiedy skończę ten drugi listek?

Gość dalaj
no przecież okres z odstawienia się pojawia w momencie odstawienia a skoro ty nie zrobiłaś tego to jak ma się pojawić?? nie słyszałaś o tym że gdy bierzesz kolejne opakowanie bez przerwy to okresu nie ma?

okres ci sie pojawi dopiero jak odstawisz tabletki, czyli po drugim opakowaniu

okres sie nie pojawi dopiero jak skonczysz brac drugie opakowanie i zrobisz 7 dniowo przerwe ja raz zapomnialam tabletki to tez tak zrobilam