Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

samotna na weekend...ktos pogada?

Polecane posty

Gość izitomek
dlaczego samotna na weekend? a jak jest w tygodniu?

Gość kamil_89
hej:) ja chetnie z Toba pogadam:D

moj facet pracuje...zwiazek mi sie sypie albo poprostu juz nie kocham i potrzebuje pogadac... na kazdy temat

Gość kamil_89
aha rozumie... jesli masz ochote to ja z mila chcecia moge pogadac na kazdy temat jaki chcesz??? a moze potrzebujesz sie wygadac o tym co Cie meczy... ?

akurat spie sie przez egoizm moje faceta ktory za wszelka cene chce mnie namowic na cos czego nie mam ochoty i namawia mnie dobre pol roku.. i cos chyba sie wypalilo...tak bywa

Gość kamil_89
ja mam 20 lat...

Gość kamil_89
a na co takego namawia Cie facet ze Ty nie masz na to ochoty? jesli mozna wiedziec...

widzisz kiedys sprobowalismy seksu przy innej parce bylo fajnie poznieej moj blagal o drugi raz zgodzilam sie byl i trzeci i poprostu powiedzialam stop ze mnie to nie kreci... poprostu ze nie mam ochoty od tamtej pory namawia mnie by sprobowac z inna parka albo bysmy sie wymienili partnerami..nierozumie ze nie chce i nadal naciska mam juz go dosc..

Gość błękitny kwiatuszek
dla mnie to chore, kiedys ogladalam film z fabula identyczna do Twojego zwiazku nigdy bym nie przypuscila ze takie rzeczy moga miec miejsce w rzeczywistosci

Gość izitomek
postaw mu sprawe jasno, albo sie kocha tylko z Toba i zostajecie z intymnoscia tylko we dwoje i szanuje Twoj wybor, albo ma Cie w dupie i nie liczy sie z Twoim zdaniem....

Gość kamil_89
juz teraz rozumie Twoj problem... hm no mi trudno mowic cos o Ty bo ja nie bylem w takiej sytuacji... ale wiem jedno ze jesli kobieta mowi ze nie ma juz wiecej na to ochoty to nie nalerzy ja do tego zmuszac tylko uszanowac jej wole. sory ze sie tak osmiele... ja nie mam nic przeciwko takim sprawom ze parki obok siebie ale to troche zastanawiajace jest ze Twoj partner ma ochote na wmienianie sie partnerami i takie tam... wydaje mi sie ze w takich sytuacjach nie ma miejsca miłośc a jedynie tylko przyjemnosci....

a moj zwiazek wlasnie sie posypal... 4 lata ktorych nikt mi nie zwroci... ehhh

pijok tez jestem ponad 4 lata i jak sie posypie to posypie... zycie ja mu nawet nie chce tlumaczyc robie to przez pol roku a on dalej swoje poprostu jak mam sie z nim kochac to potem mam niesmak ech nie wiem co ja do niego czuje...

Gość błękitny kwiatuszek
kurde, jesli facet swiadomie zgadza sie na to by jego kobieta przespala sie na jego oczach z innym to ma cos z glowa:/

to samo mysle... albo pogon za doznaniami go kompletnie zgubila coraz czesciej zastanawiam sie nad zostawieniem tego wszystkiego i zaczeciem zycia od nowa

Gość kamil_89
zgaam sie z Błekitnym Kwiatuszkiem to nie jest normalne... powinnas postawic sprawe jasno

Gość błękitny kwiatuszek
ja bym sie nie zastanawiala bo az trudno sobie wyobrazic co pozniej by mu strzelilo do glowy. trójkącik a może patrzenie się na widok pieszczących się 2 kobiet z Tobą w roli głónej dla mnie uprawianie seksu z innym mężczyzną jest zdradą nawet jeżel partner na to się godzi a nie zdziwila bym sie jak po namowach doszly by szantarze ze cie rzuci jak tego nie zrobisz

Gość kamil_89
ja na Twoim miejscu raczej wybrlbym inna droge niz on i sprobowal ułozyc sobie zycie na nowo puki jeszcze jest czas bo pozniej mozna tego zalowac...

Gość kamil_89
błękitny kwiatuszek ma calkowita racje... to jest zdrada. mysle ze facet nie wie co to znaczy kogos kochac i byc tylko z ta osoba...