Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smerfetta

Czare włosy- mam dość!!

Polecane posty

Mam Dlugie czarne włosy (za łopatki).Oczywiście farbowane ;) no i tak jak w temacie mam ich juz serdecznie dość.Przyznam szczerze ze nie mam tyle kasy zeby isc do fryzjera. Jak wy sie pozbywałyście czarnej farby z włosów? Dodam,że mój naturalny kolor włosów to ciemny blond.Nie chcę przejść na jakis jasny kolor.Poprostu chce miec taki ładny brąz moze byc nawet czekoladowy brąz. Bardzo proszę o odpowiedzi.

Gość tez czarna
Ja tez ostatnio przefarbowalam sie na czarno i tez mi sie za brdzo nie podoba. Poprzednio mialam ciemny brąz tez farbowany i podobno fajnie w nim wygladalam a teraz to jak jakis trup :O Ale gdzies tak za 2 tygodnie bede znowu sie farbowac, i teraz ciemnym brązem. raczej powinien wyjsc. Kolezanka tez tak niedawno robila i wychodzi brąz. Myśle, że brąz wyjdzie. gorzej jakby ktoś chcial na blond przechodzic, ale jeden, dwa odcienie jasniejsze to wyjdzie bez problemu. A zresztą jak sprawdzalam na opakowaniu farby ciemny brąz, to jest tam tez pokazany wyjsciowy kolor czarny i że powinien wyjsc brąz.

Próbowałam już nakładać brąz i złapało mi tylko same odrosty.Ale nie ma co sie dziwić bo ja juz 2,5roku na czarno sie farbuje :/

Gość Anq25
Farba farby nie rozjaśnia. To jest zasada nr we fryzjerstwie. Brąz będzie tylko na odroście. A reszta czarna. Jedynie jeżeli krótko farbuje się na czarny i jest on znacznie wypłukany to będą miały delikatną brązową poświatę ale na pewno nie będą jaśniejsze. Na opakowaniach farb w drogeriach wzornik dotyczy włosów naturalnych a nie farbowanych. Jedyne wyjście to dekoloryzacja u fryzjera lub domowe kombinowanie i zniszczenie sobie włosów...zwłaszcza jak wpadniesz na "genialny pomysł" rozjaśniania ich rozjaśniaczem i to z wodą 12....

to może ja sie wypowiem , ja ufarbowałam sobie jakis czas temu włosy na czarno i przyanam szczerze ze to jedna wielka głupota była przed farbowaniem miałam kolor ciemny blad . wygladałam fatalnie . próbowałam przefarbowac je na inny kolor ale nic z tego . poszłam do fryzjera i miałam ściagany kolor . zapłaciłam za to 100 zł ściagnięcie koloru + połozenie farby brązowej bo niestety na blad nie dało dady . teraz muszę schodzić pasemkami by kolor był znowu jasny