Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goodangel

Kurcze już nie wiem. Dziewczyny pomóżcie!!!

Polecane posty

Witam MAm do Was babeczki pytanko. Ale najpierw krótko opisze co i jak. Mam regularne cykle 32-33 dni zazwyczaj, ale w tym miesiącu chyba mi się wszystko pomieszało. Z obserwacji szyjki macicy, temperatury, śluzu i bólu jajników i krzyża stwierdzam, że owulka przesunęła mi się prawdopodobnie na 22-23 dzień cyklu. sama byłam tym fakte zaskoczona. Teraz jestem w 36 dc, czyli 13 lub 14 dni od owulacji ( o ile była wtedy kiedy myślę) i dalej nie mam @. Wczoraj robiłam test - negatywny ( był taki cień ciania dosłownie, zarys drugiej kreski, dlatego odczytuję wynik jako negatywny). temperaturę mam cały czas 37.1-37.3 max. Nie wiem co jest. Może za wcześnie zrobiłam test???????? moze to zagnieżdżenie było później. Kurcze juz nie wiem. Co o ty sądzicie. Miała któraś z Was podobną sytuację???

najbardziej miarodajny jest test z krwi beta hcg. Te sikane czasami nie są wiarygodne, tzn. podobno oszukują ale tylkow jedną stronę, a mianowicie czasami pokazują wynik negatywny, a jest pozytywny, zdarza się tak w przypadku, gdy jest jeszcze za małe stężenie hormonu w moczu.

no właśnie, zrobiłam pierwszy test w spodziewanym dniu miesiączki, a drugi wczoraj (po 5 dniach), pomyslalam, ze moze juz wykryc hormon, a tu dalej nic. Moze jeszcze poczekam i zrobie trzeci test za kilka dni..

Gość white mooom
goodangel......ja dzis rano zrobilam test ale mam 26 dzien cyklu i 2 krecha wyszla blada

Gość white mooom
goodangel.....bola cie jajniki?

Gość white mooom
goodangel.....powtorz test za 2 dni mysle ze jestes w ciazy skoro pojawil ci sie cien 2 krechy

bolą mnie od kilku dni i brzuch jak na miesiączkę, ale okresu nie ma. tepmeratura

Gość white moom
masz takie dziwne uczucie w dole brzucha jak by cos cie ciagnelo w dol bardziej tak w okolicach pachwin?

goodangel muszę Ci powiedzieć, że dziś po poludniu kupilam dobry test ciążowy, haha mowię "dobry" bo wreszcie wykazał mi ciążę!! a rozmawialysmy wczoraj bo tez mi wykazywalo negatywnie tak jak Tobie a tu juz prawie tydzien po terminie. Dziś mam bardzo wyraźną ciążową kreseczkę:) Czego i Tobie życzę!! jednak testy nie zawsze są miarodajne.

witaj Izabell. Ja pisałam już na Twoim topiku. U mnie dalej @ nie ma, ale dzisiaj kupiłam inny test - Acon ( nie było na nim normy od jakiej pokazuje ciążę) i wyszedł mi negatywnie, a dzisiaj mam 37 dc. Jak do jutra rana nie dostanę @ to idę na betę

Gość Izabell1984
goodangel masz rację! bo takie spóźnienie to już nie wiem co to może być. Jeśli test nie wykrywa? Zrób betę i daj znać co i jak. Trzymam kciuki!