Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 Nie wiecie kto prowadzi taki kurs? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2017 Słuchajcie, teraz można kupić naprawdę dobre maszyny do szycia, w atrakcyjnych cenach. Sprawdźcie na przykład tutaj: http://bernina.pl. Mają ciekawe modele zarówno dla początkujących, jak i bardziej zaawansowanych wielbicieli szycia :) Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2017 Ciężko powiedzieć, dla mnie to proste ale szyje już od wielu lat :) na początku pewnie nie idzie to jak bułka z masłem. Ja teraz często zamawiam sobie jakieś materiały na http://tkaninki.com/ i coś szyje dla dzieci czy wnuczki a nawet dla znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2017 Szukasz ciekawej pracy ? Pomysłu na biznes? Chcesz rozwiną swoje zainteresowania i pasje? Polecamy kwalifikacyjne kursy zawodowe - gdzie możesz uzyskać cenne kwalifikacje zawodowe i dyplom technika w danym zawodzie. Do zapisu nie wymagamy wykształcenia średniego ani matury! Nauka w systemie zaocznym, plany dostosowane do osób pracujących - możesz pogodzić pracę i edukację! Polecamy: elektryka, logistyka, usługi fryzjerskie, kucharz, cukiernik, rolnik, fotograf, technik przemysłu mody itp. Rekrutacja trwa cały rok ! Przyjdź do naszego biura a dowiesz się więcej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, tel 883070678, 683070678, mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 25, 2017 Na początku może stwarzać problemy ale potem szybko nauczysz się podstaw. Ja od niedawna szyję ubrania i akcesoria. Dodatki kaletnicze zamawiam z www.dkal.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryjek123 Napisano Kwiecień 22, 2018 szycie nie jest takie trudne https://www.vivus.pl/moje-finanse/najnowsze-porady/jak-nauczyc-sie-szyc-nauka-szycia-na-maszynie-dla-poczatkujacych/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedrooska Napisano Marzec 6, 2019 nie jest ciężko wystarczy dobra maszyna, ja mam Łucznika Amelię i pomoc osób, ktore się na tym znaja dlatego zaczynając moją przygodę z szyciem zarejestrowałam sie na forum przepisnaszycie.pl skąd zaciągnęłam wiele przydatnych rad oraz też oglądałam dużo filmików na Youtube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lawendowepole22 Napisano Marzec 22, 2019 Dnia 6.03.2019 o 11:36, Gość biedrooska napisał: nie jest ciężko wystarczy dobra maszyna, ja mam Łucznika Amelię i pomoc osób, ktore się na tym znaja dlatego zaczynając moją przygodę z szyciem zarejestrowałam sie na forum przepisnaszycie.pl skąd zaciągnęłam wiele przydatnych rad oraz też oglądałam dużo filmików na Youtube na stronie Przepis na szycie można znaleźć również bardzo cenne porady w postach ja nauczyłam się szyć metodą prób i błędów, a teraz nieskromnie mówiąc wymiatam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano Grudzień 7, 2021 Potwierdzam, że doświadczenie Pani Agnieszki i Pani Tatiany sprawiają, że kursy prowadzone przez pracownię umiemszyc-kursykrawieckie.pl/ są wyjątkowe, można liczyć na dużą dawkę wiedzy i informacji o konstrukcji odzieży, pod okiem Pani Agnieszki konstrukcja bielizny, będzie można pod jej okiem bardzo dużo się nauczyć i warto będzie z tej możliwości faktycznie skorzystać, dowiedzieć się od niej jak szyć, by coś więcej z tego uzyskać, by wyróżnić się efektami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach