Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki99lol

Tabletki antykoncepcyjne! co mi jest???

Polecane posty

Gość Miki99lol

Witam serdecznie! mam wielki problem zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne(pierwsze opakowanie) ale niestety w polowie opakowania musialam je przerwac... wiem ze zle zrobilam ale czulam sie po nich slabo i zaczelam wymiotowac:( okres dostalam po trzech dniach od przerwania tabletek .teraz kolejny okres powinnam dostac cztery dni temu a tu nic ani plamki i zadnych objawow. w polowie cyklu bolaly mnie starsznie piersi i jajniki:( co sie ze mnie dzieje czy to normalne ze po przerwaniu tabletek moze sie opozniac miesiaczka??? p.s Od czasu poprzedniego okresu uprawialam sex POMOZCIE!!!!

Gość Miki99lol
Prosze pomozcie:(:(:(

Gość Miki99lol
nic nie moge znalesc konkretnego do mojego przypadku:(

Gość brakCierpliwosci
miki nie panikuj!!!! a wogole jak boisz sie ciazy to kup test i bedzie wszytsko jasne!!!! Organizm troche zgłupiał...okres (jezeli nie jestes w ciazy) to nadejdzie i potem powinno byc ok

to normalne - po odstawieniu tabletek rozlegowuje sie okres, nie wiadomo czego mozna sie spodziewac - i moze tak byc przez kilka najblizszych miesiecy

Gość Miki99lol
dzieki za odpowiedz a moze ktos powe cos wiecej co sie dzieje z moim organizmem???

tabletki wplywaja bardzo silnie na Twoj cykl - masz to dokladnie opisane w ulotce - a Ty nagle to przerwalas - organizm wariuje i nie wie czego ma sie spodziewac, musi dojsc do siebie nie zaleza sie takiego naglego przerywania brania anty - powinnas sie wczesniej skonsultowac z ginem

Gość Miki99lol
u nas ginekolog jest raz na dwa tygodnie a ja nie bylam w stane podniesc ze z lozka wiem ze tak sie nie robi i to bardzo zle wpynelo na moj organizl ale mam ale w pracy siedze w papierach z duza odpowiedzialnoscia materialna a ja nie potrafilam dodac 2+2:(

Gość Rozaliaaa
nie zaczelas ich brac w niewlasciwym czasie? powinnas je brac zgodnie z tym, co napisane jest w ulotce.. no ale skoro mowisz, ze az tak koszmarnie sie czulas, to chyba kazda by je odstawila, mimo, ze to niebezpieczne.. idz po prostu do ginekologa i porozmawiaj z nim o tym.. to bedzie najlepsze wyjscie.