Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betiboo

czy was tez to rozbraja?

Polecane posty

Gość Betiboo

....\"Mój \"facet\" nie odzywa sie już drugi dzień. Płaczę cąły czas. Nie wiem co robic! HELP\"..........\"......i pisze to 15 latka...jaki facet? jaki płacz? Co jest z tym forum? Co za kretynki! Barbie poszlo w odstawke i to jest zastepstwo?

15 latki chcą być dorosłe a jak im się coś w życiu nie uda to zachowują się jak dzieci

Ja mam piętnaście lat i głęboko mam takie przechodnie \'miłostki\'. Po co angażowac się uczuciowo, skoro w tym wieku jeszcze głupota i prędzej czy później nadejdzie koniec? :P

Gość sddsa
każdy ma prawo do miłości

sddsa, to nie miłośc, tylko wrażenie miłości, zwykłe zauroczenie. Wiem coś o tym, bo wszystkie wkoło to mają. Tylko mnie jakoś nie bierze :P

Gość ggghhggg
a ty autorko nigdy nie mialas nastu lat ? nigdy ne przezylas pierwszego zakochania ? to wspolczuje. ja pamietam, jak wszystko przezywalam, zdecydowanie bardziej i mocniej niz po ilus tam milostkach kiedy emocje i hormony co wazniejsze zaczely sie stabilizowac. nie wysmiewam sie z zakochanych nastolatek, uwazam ze to co rpzezywaja jest piekne i oby tylko pamietaly o tym wszystkim. to one beda mogly same z siebie sie smiac i mowic jakie byly glupie. nie nalzy to ani do ciebie ani do nikogo innego ;)

Gość Dulce
niektóre z was są poprostu przestażałe..i myślicie inaczej niż 15latki..gdybyscie były w tym wieku to bylybyscie takie same..:D

Ja jestem w tym wieku i nie jestem taka jak inne ;] Czyżby było ze mną coś nie tak, że wolę inaczej wykorzystac swoją młodośc niż na przelotne miłostki?

Gość Betiboo
Steinbock BRAWO! Mialam 15 lat ale jakos inaczej to przezywalm a nie jak te laski na forum ze koniec zycia i wielki problem i "moj facet" jaki facet?!..to dziecko! Albo spotykamy sie juz 3 tygodnie i niedlugo "to zrobimy" i boje sie ze on sie skapnie ze jestem dziewica! ................CO ZA PATOLOGIA! a porady ich rowniesniczek dobijajace...