Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały kłopot

Trudność wyboru - co myślicie?

Polecane posty

Gość mały kłopot

http://www.allegro.pl/item682130149_suknia_pronovias_danubio_32_34.html Od jakiegoś już czasu szukam sukni i chciałabym coś skromnego. Ta suknia zachwyca mnie od jakiegoś czasu, ale do tej pory nie znalazłam używanej w takim małym rozmiarze, a tu niespodzianka - widzę, że jest ktoś tak drobny jak ja. Czy myślicie, że dla filigranowej osoby, tylko na wzrost 160, to będzie dobry wybór? Boję się, że w bezowej sukni \"nie będzie mnie widać\" i ta wydaje mi się dobra, ale bardzo prosiłabym Was o pomoc. Z góry dziękuję :)

Gość MŁODA MODA
HEJ, suknia jest wprost przeznaczona dla "maluszków", świadczy o tym pas materiału "opadający" z przodu i marszczony bius- powiększający optycznie. ja polecam

Gość ann///
Powiem szczerze ze akurat ta sukienka nie bardzo mi sie podoba, ale skoro jestes drobnej budowy to mysle ze powiinas wybrac cos pomiedzy bezą i rybką. W zbyt szerokiej sukni faktycznie mozesz zginąc a w zbyt skromnej bedziesz wyglądała jakbys szła do pierwszej komuni a nie do slubu. Trudne zadanie przed tobą, ale napewno bedziesz wyglądac pieknie bo widac ze masz gust i nie idziesz slepo za modą

A mi sie wydaje, że jest w porządku, nie jest nadmiernie nadmuchana- w takiej nie byłoby Cię widać, a rybki są raczej dobre dla kształtnych ale dość wysokoch osób, bo na niskich mogą powodować skrócenie optyczne- wszystko zależy od budowy.

Poza tym beż a ecru to lekka różnica, i ta jest raczej jasna, jeśli Ci się podoba, to najważniejsze

Gość ale wy sie nakrecacie
mi sie rękawki nie podobają. Po za tym na tej pannie młodej ta sukienka średnio dobrze leży :o

Gość mały kłopot
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Wypożyczać nie chcę, bo w swojej będe się o wiele swobodniej czuła. Jeśli chodzi o rękawki, to dla mnie dodają sukni uroku. Jeszcze się zastanawiam, bo mam też możliwość przymierzenia podobnej sukni Annais Bridal, więc najpierw obejrzę tą. A jeśli chodzi o wygląd tej młodej z mojego linku, to na mnie akurat zrobiła wrażenie.

Gość upupupupupupupupuuuuuuuuuuuu

Gość galiterimini
Allicjja ta suknia z płaszczykiem wygląda przepięknie.