Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aHAJKajhkhsa

wlsaciwie znacie jakis polski dobry zespoł?

Polecane posty

Gość Ewelina547
Tak, tak Czesław jest bezbłędny! I jak ja mogłam o nim zapomnieć? Oj, źle ze mną :D

u nas w kraju dobre zespoły/soliści poprockowi to są z przed 15-20 lat. hey,o.n.a(chylińska),urszula,bartosiewicz,gawliński,myslovitz itp itd i teraz zamiast nagrywać płyty to zajmują się rodziną, wokalistki rodzą dzieci, kase maja itd a nowe zespoły to są takie kilkumiesięczne max hity w zależności jak firmy fonograficzne je promują... jest cała masa dobrych kapel ale nie znanych, nie z muzyki pop...moim zdaniem silna scena zespołów reggerock, netalowa tez sobie jakoś radzi i hh również

Gość karolkataka
KSU płyta akustyczna w zeszłym roku jest super :D

Gość sukrei
oh o KSU zapomnialam, i Dezerter , Zielone Zabki, Wlochaty :D

Jeszcze - Kombajn do zbierania kur po wioskach. Swietny zespol, ale jakos o nim cicho ostatnio. Ale RIVERSIDE to mistrzostwo, jedyny zespol o ktorym zduma ludziom mowie, ze jest z Polski.

sie powtórze. czesław i lao che wydali wzeszłym roku zaaaaaajebiiise płyty! nie mogłam sie oderwac...:) co do comy... takie niewiadomoco, wszyscy sie zachwycaja a te teksty sa cholera wie o czym

Gość iiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhyi
o8p

Gość gość
Ja na miss polonia słyszałem nowego wykonawce disco polo nazywa się DIEGO Znajdziecie go na youtube