Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hardkorowaaa

dlaczego jest tak mało facetów z długimi włosami?

Polecane posty

jeszcze nigdy nie podobał mi się jakoś szczególnie facet z krótkimi włosami, mam obsesję na punkcie długich włosów u facetów! problem w tym, że takich jest mało, a jeśli już są to tylko takie typowe metale, a typowe metale wolą typowe metalówy, a ja pomimo tego, że sama słucham czasem cieżkiej muzy to ową nie jestem... ale chyba nie mam wyboru, muszę zacząć ubierać się na czarno, bo inaczej chyba nigdy nie znajdę mojego wymarzonego długowłosego...

to normalne że metal szuka metalówek ale nie dlatego że że tylko takie lubią ale poprostu w klubach , na koncertach takie poznaja poza tym wychodzą z założenia że normalna w sensie zwyczajna laska, nie z żadnej głupiej subkultury woli zwyczajnych kolesi a nie długowłosych szatanów więc nawet nie startują:P choć znam pare meta lklasyczny i solarka klasyczna:P

Gość pani noccc
Niekażdemu długie włosy pasują. A dwa środowisko powoduje, że tam jesteś i takich spotykasz.

Gość pani noccc
To prawda. Przeważnie faceci mają ładne włosy i długie rzęsy. To już dawno zauważyłysmy z kolezankami:D A kobietom jakby natura tego skąpi.

jakbym zobaczyła na ulicy parę metal + solarka to bym miała niezły ubaw i nie mam na myśli niewiadomo jak długich włosów oczywiście, takie do ramion są akurat

Gość sdbk
Mi się podobają dłuższe włosy u facetów, ale tylko takiej długości jak ma np Matthew McConaughey, Johnny Depp, jak miał Heat Ledger... Koniecznie muszą być kręcone lub ewentualnie falujące, proste w ogóle na mnie nie działają:P http://images.google.pl/images?gbv=2&hl=pl&q=Matthew+McConaughey&sa=N&start=18&ndsp=18 http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebsm/johnnydepp/johnny_depp_18.jpg http://www.hollywoodtoday.net/wp-content/uploads/2008/06/heath-ledger-3.jpg

Gość moj ma dlugie wlosy

Gość pani noccc
lepiej nie zaglądać, bo nie uśniemy:) Ciekawe czy sami je kręcą - te włosy:D

Gość sdbk
Myślę, że taka już ich natura, Matthew mial kręcone włosy już na początku kariery, jak i we wcześniejszych latach, bo oglądałam jego fotki. Johnny Depp ma na niektórych zdjęciach całkiem proste, więc trudno stwierdzić jakie są jego naturalne:D Ale zakładam, że facet raczej sobie nie kręci... A tak poza tym to Matthew to w ogóle jest dla mnie ideał faceta, jest tak cudowny, że się rozpływam, szkoda, że mieszka tak daleko i, że nigdy go nie zobaczę:P hehe

hehe akurat ci wymienieni którzy wam sie tak podobają to moi ulubieni aktorzy biali młodego pokolenia powiedzmy, reszta to lubie czarnych.. ja myślę że naturalnie musi mieć predyspozycje do kręconych włosów ale szczerze to oni maja tyle kasy że stać ich na bezpieczne stylizowanie włosów jak im sie podoba..i nie dojdziesz jakie ma naprawdę:P

Gość szczerajola
wydaje mi się, że jest ich tak mało, bo to lenie i nie chce im się dbać o długie włosy

Gość sdbk
To nie ma znaczenia czy Matthew ma kręcone z natury czy nie z natury i tak wyglada jak cukiereczek:P Normalnie można się w nim zakochać:D

Gość faaaajnaaa
też kocham dlugie wlosy u facetów!!

Gość skinheads44
dlatego jest ich tak mało bo wytępiliśmy te badziewie

Gość bnjui
Faceci po 25 roku życia albo zaczynają łysieć albo siwieć, więc są zmuszeni obciąć włosy...

Gość Ewaldi
a mnie coś tu nie pasuje w tych kociecych wywodach, podam przykład - natura mnie podarowała bardzo silne i mocne , mam proste wlosy i często doprowadzalem do tego, że miałem strzechę na głowie długości prawie do ramion i na tym polega zrządzenie losu, że spotykając i rozmawiając z kobietą , która przyznawała że podobają jej się faceci z długimi włosami po kilku naszych spotkaniach jednoznacznie dawała mnie do przemyślenia , czy nie wybieram się do fryzjera aby ściąć ten zbytek i wyglądać normalnie :) kaprysy kobiece , czy kobieta zmienną jest i dlatego takie zmienności ?

Gość ffffffffffffffsadff
polacy maja zadkie wlosy ale w krotkich facet jest bardziej meski przynajmniej w lozku

Gość sakd
tak jareczku tylko ze te niby cioty maja duze wziecie u kobiet nie to co poniektorzy inni

chociażby ja jareczku wolę takich i sam jestes ciota, ewaldi to na dziwną kobietę trafiles, ja gdybym miała chlopa z długimi włosami to w zyciu nie pozwoliłabym mu ich ściąć!