Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darida

Wyzwał mnie od dziwek i zamilkł. Miał rację?

Polecane posty

Szczerze? Dl a mnie zachowalas sie nieodpowiedzialnie bedac w zwiazku. Ja majac narzeczonego nigdy bym nawet nie usmiechnela sie w sposob taki jak nie powinnam do innego faceta. Odwroc sytuacje jakbys Ty jego widziala na takich zdjeciach ze striptizerką, jakby to jej \"dla zartow\" dalas dziubka i dla jaj trzymal ja za dupe... no pomysl troche, najwyrazniej dla Twojego faceta nie bylo tam nic do smiechu... a fakt ze zobaczyl to przez \"przypadek\" byl gwozdziem do trumny, bo gdybys nie miala nic do ukrycia to bys te fotki mu pokazala i nie musialby NIC wygrzebywac. Dla mnie zachowalas sie niedojrzale, to ze tancza striptizerzy ok mozna popatrzec, posmiac sie i poklaskac ale o przytulaniu czy dziubkach nie powinno byc mowy. To moje zdanie - a wcale nie mam za mezczyzne zadnego araba tudziez innego zboczonego umyslowo faceta - jak tam ktos powyzej napisal. Szanuj sie, bo dla Ciebie to zabawa a facet na imprezie jak widzi nawalona laske co sie klei dla \"zabawy\" do obcego to zwykla szmata... pozdrawiam:)

Gość no ze slownictwem to
przesadzil ale ogolnie to mu sie wcale nie dziwie. Bo dokladnie tak sie zachowalas jak Cie okreslil... To oczywiscie tylko moje zdanie ;)

Gość Kathrina ..
Oczywiście nic się nie wydarzyło ... Choć właściwie wydarzyło - znalazł te zdjęcia ... Hmm ... Jemu się nie dziwię ... mimo wszystko ... facet ma wyobraźnię :P sporo sobie wyobraził ... widział taki buziak, ale czy wszystko się utrwaliło na zdjęciach? Ma prawo zadawać sobie takie pytanie ... a poza tym sama mu tych zdjęć nie pokazałaś... więc? w przypadku niewinnych się pokazuje ...

Gość Kathrina ..
KoraMozgowa - przeginasz ... czy mając kogoś oznacza to dla mnie, że staje się zakonnicą? nie ... nadal jestem kobietą! i korzystam ze swojej kobiecości ... Flirt, zalotne spojrzenie to nie przestępstwo ... powiem więcej na mojego faceta działa to świetnie ... gdy widzi tabuny zainteresowanych ... :) czuje się wygranym .. Choć obmacywać prawie gołego faceta, to raczej bym nie mogła ... jakoś tak dla mnie zbyt wulgarne ... :O

Autorko... źle zrobiłaś, Twojemu facetowi sie nie dziwię, choć chyba lekko przesadził z wyzwiskami - mógł zwyczajnie focha strzelić i już :) no ale widać ma taki wybuchowy charakterek... Tylko ja teraz nie wiem co zrobić żeby koleś zechciał z Tobą rozmawiać ... może pozwól mu ochłonąć... a tak w ogóle nie atakuj go komórą tylko napisz maila, że to było głupie ale że nić się nie wydarzyło i już takich głupot nigdy w zyciu wyprawiać nie będziesz i żeby nie przekreślał tego co było.. powiedz że go kochasz (jeśli tak jest) i że teraz już nie będziesz go molestować tylko pozwolisz mu sobie wszystko przemyśleć i poukładać i żeby sie do Ciebie odezwał jak już będzie na to gotowy... jak w ciągu kilku dni sie nie odezwie... to będziemy się martwić dalej - powodzenia ;)

Kathrina.. Owszem jestes kobieta i ja tez lekko podkrecam swojego faceta, w roznych sytuacjach bo to normalne - ale nie w ten sposob.. Ale nie woybrazam sobie macac golego goscia po tylku, przytulac sie i dawac "dziubka" - sorry to moje zdanie, widocznie nie jestem tak wyluzowana. Umiem trzymac swoje umocje na wodzy. Nie jest mi to potrzebne i koniec, wiec nie uwazam ze przesadzam. Po prostu odwracam sytuacje i chyba bym mojemu narzeczonemu łeb urwała gdybym cos takiego zobaczyla (a oboje jestesmy tuz przed slubem i gdyby na swoim kawalerskim mial takie akcje chyba by dostal w trąbke) :) pozdrawiam

Gość pokusa złego
dziewczyny same robicie głupoty i nie widzicie nic złego , gdzie wasze poczucie wartości ?

Gość i miał całkowitą racje
gdyby moj facet klepał po tyłku striptizerkę lub całował ją nawet w policzek to byłby to koniec!

Obeznana, masz zespól napięcia przedmiesiączkowego?:P Ty byś wywaliła faceta z \"dziwkę\", ja bym wywalił sukę za puszczalstwo i jesteśmy kwita. Może dla Ciebie macanie po pijaku jest normą - dla mnie nie. I gdybym macał jakąś striptiserkę to oczekiwałbym zbluzgania przez moją partnerkę.

moze i facet zareagowal otro ale mial racje... wyobraz sobie ze znajdujesz jego zdjecia jak lapie ( nawet dla zartow) striptizerke ktora do tego jest ladniejsza od ciebie za dupe:P daje jej dziubka i nosi na rekach:P daje sobie reke uciac ze bylabys o to zla.... natomiast sama siebie bronisz.....moim zdaniem dobrze ci tak

Mało Stanowczy: pudło, ginekologu - amatorze; akurat owuluuję.. :P ..Tata w domu do mamy mówił per: suka..? :D Stąd przykład? :P Nie myślisz, że tej dziewczynie może być przykro, gdy tak cie czyta? Bo suką na pewno nie jest- choćby dlatego, że o tym pisze.. Nawet tu, wśród takich chamów, co to... :P A na marginesie: double Pudło: nie piję.. :P :P :P

A odwróć sytuację jak to ty byś zobaczyła takie zdjęcia jak twój facet klepie striptizerkę w tyłek i daje jej "dzióbka".Mężczyzna też ma prawo poczuć się zraniony to nie robot.To wyzywanie to przesada, ale też bym się wściekła na jego miejscu

Tatuś rżnął mamusię jak sukę, nie musiał nic mówić :P Dobrze, że nie szczekam, takie były imprezy :P Widocznie masz dwie prędkości funkcjonowania - okres i przed okresem :P A uważasz, że chłopakowi nie było, jak to eufemistycznie określiłaś "przykro"? Nie mówiłem o Twoim piciu, tylko podajesz takie argumenty. A jeśli chodzi o macanie - dziękuję, moja partnerka wystarcza mi w zupełności:P I nie mam o czym polemizować z kimś, dla kogo co para spodni to przyjaciel - przynajmniej tak wynika z Twoich wypowiedzi, w których zaciekle bronisz autorki.

Gość silens
wyp......ol go z życia dziewczyno pózniej będziesz go przepraszać nawet za głębszy oddeccccccccccccccccch wiem bo żyłam ze swoim ślubnym 16 lat i miałam tak samo w końcu nie wytrzymałam i odeszłam z dzieckiem nie daj się poniżać on mógł robić wszystko chlać leżeć pod płotem i wszystko co się z tym wiąże ja nie mogłam spokojnie porozmawiać z kimś bo odrazu byłam ku....rwą ostrzegam cię kopnij go w dupę bo będziesz miała przesr.....ne całe życie

Agresja dowodzi, że raczej dawno nie macałeś.. :P Współczucie dla partnerki.. nawet jeśli nie suka i nie pijaczka a każda para spodni jej przyjaciel.. :P A i na kobietach się nie znasz.. Skoro twoja ma dwie prędkości.. ;D Głęboko :) cie Rozumiem.. :P :P :P

Zaciekle bronię Każdej Kobiety przed napasliwą zgraja samców.. :P Twojej też radzę uciekać.. Daj maila, pokażemy jej ciebie na kafe.. Jak jesteście blisko, szepczesz jej : ty suko..? :P :P :P

Mamusie tez wspomożemy.. Musi mieć traumę po takim partnerze... :P A tobie już dam spokój : skoro tak się począłeś, tylko terapeuta behawioralny da radę.. :P Ja umywam ręce.. :D

Obeznana, jaka Ty jesteś obeznana...:O Broń każdej puszczalskiej, przecież Wy zdradzacie bo musicie, my bo jesteśmy świniami:P Nie jestem w stanie Cię przegadać, pewnie nikt nie jest, może dlatego Twój facet jest z Tobą, bo nie ma szansy powiedzieć "odchodzę":P Współczuj mojej partnerce, matce, babce i prababce, nawet rozpłacz się z tego współczucia:P Tylko proszę, nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz.

Jeśli Cię jedna zdradziła i boli, to nie wszystkie od razu puszczalskie, wieeesz.? :D Boli, to cierp, a nie pluj na Inne Kobiety.. :P Mnie nie dosięgniesz: musiałbyś Coś dla mnie znaczyć :) Mój Facet dlatego jest ze Mną, bo nigdy o (nie mówiąc już: do) żadnej Kobiecie nie powiedzial: suka :D I Zawsze ma szansę.. :D u Mnie :D :D :D A rozumiesz Znaczenie słowa SUKA? Weź słownik, co..? :P ..Współczuję Tobie. Że Cię boli i gryziesz na oślep... :(