Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slimshady

garsciami wypadajace wlosy ???ratunku

Polecane posty

Gość slimshady

najpierw stosowalam skrzyp polny i pokrzywe z firmy HUMAVIT poniewaz troszke mi zaczely wyopadac ale od kilku dni wypadaja garsciami doslownie garscia..i do tego zawsze miala rzadkie wlosy co ma robic??niedawno mialam robione wyniki morfologia i mocz posiew moczu bo mam problemy z czestym siuisniem muszev zapisac sie do ginekologa bo nic nie pomaga...jestewm osoba ktoora zyje w ciaglym stresie przejmuje sie wszystkim ale tam mialam cale zycie od kad pamietam i nigdy az tak nie wypadaly stosyuje odzzywki z cebuli i propolisu i nic....a wczesniej pomagaly wiec co sie dzieje ??aha przez 6 ost mies dostalam 8 abtybiotykow bo chorowaklam na angine mialam ropien okolomigdalowy...serdecznie pozdrawiam

Gość Prosze

Gość spoko maroko
Witam, kiedyś miałam ten sam problem, głównie przez antybiotyki i częste choroby. Przede wszystkim musisz zwrócić uwagę na to, czy na głowie powstają ci miejsca gdzie jest o wiele mniej włosów. Takie jakby łyse placki. Jeżeli tak to może to być łysienie plackowate i powinnaś iść do lekarza. Jeżeli włosy wypadają w miarę równo, to nie masz się czym aż tak bardzo przejmować. Miałam to samo, ale wszystko odrosło. Ja stosowałam Capivit piękne włosy, poza tym szampon Radical i ampułki. Można kupić w aptece i nie jest drogie. W sumie około 50 zł. Trzeba stosować systematycznie. Poza tym na czas wypadania staraj się zrezygnować z suszarki, prostownicy, wiązania włosów w kucyk, farbowania, trwałej, itp. Możesz też iść do dobrego fryzjera, na jakąś fajną maskę wzmacniającą włosy. Polecam też V-Serum z serii Revlon Professional w takiej zielonej tubce do wcierania w skórę głowy. Można kupić w hurtowniach Eurex, Estetiq i na allegro.