Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konkurs uwodzenia.

Tym razem do panów.

Polecane posty

Gość takze tego 2
Acha, no i ja jednak chciałabym usłyszeć definicję tego "odpowiedzialnego uwodzenia", coraz bardziej mnie to interesuje...

Gość Atrium i trzy cienie myszołowa
Interesuje zatem? No proszę, proszę...

Gość takze tego 2
Ojojoj, nie znasz definicji? :( Pusiuuulek, no prooszę..

Gość Atrium i trzy cienie myszołowa
A Ty ją znasz?

Gość takze tego 2
Gdybym znała to bym o to nie pytała.

Gość Aspekt sprawy
zatem przyznajesz się do niewiedzy? Czego jeszcze nie wiesz?

Gość takze tego 2
Tak, przyznaję się do niewiedzy. Wbrew pozorom nie jestem idealna. Tak więc.. Czym jest to odpowiedzialne uwodzenie?

Gość Aspekt sprawy
Rozumiem. Więc Ty się otaczasz nimbem pozorów unikając pokazywania prawdziwego oblicza. Wynika to dowodnie ze stwierdzenia" "wbrew pozorom". Dlaczego się tak maskujesz?

Gość takze tego 2
Nie jesteśmy na topicu o mnie, nie moja osoba jest przedmiotem dyskusji. Jeżeli kiedyś spotkasz założony przeze mnie topic w którym będę się zwierzać z prywatnych spraw to śmiało pytaj o co chcesz. A tymczasem wróćmy do odpowiedzialnego uwodzenia.

Gość Aspekt sprawy
Każdy "topik" jest dobry, żeby porozmawiać z ciekawą osobą. Dziwisz się memu zainteresowaniu?

Gość takze tego 2
Nie dziwie się, po prostu koło dupy mi lata czy ktoś się mną interesuje czy nie. Chce wiedzieć czym jest odpowiedzialne uwodzenie, czy ja mówię w innym języku?

Gość Aspekt sprawy
Ja doskonale rozumiem zadawane mi przez Ciebie pytanie. Ja zupełnie nie przyjmuję do wiadomości nieprawdę, że Ci lata. Nie lata, owszem, nie lata i to bardzo nie lata.

Gość takze tego 2
:) Rozgryzłeś/aś mnie. Marzę o tym aby opowiedzieć Ci o całym moim życiu począwszy od postawienia pierwszego w życiu klocka, skończywszy na dzisiejszym porannym myciu stóp. I pragnę z całego serca aby w to opowiadanie wpleść moje filozoficzne wnioski i przemyślenia. Odpowiedzialne uwodzenie - czym jest?

Gość Aspekt sprawy
A Ty mi się zaczynasz podobać. Lubię inteligentnie zadziorne panny.

Gość takze tego 2
🖐️ ja nie przepadam z kolei za rozmowami o dupie maryni, skoro napisałam coś w tym topicu to właśnie coś mnie interesowało, coś konkretnego. nie dowiedziałam się więc znikam.

Gość Aspekt sprawy
Adieu!

Gość Męski szowinizm
"A Ty mi się zaczynasz podobać. Lubię inteligentnie zadziorne panny." - to za mało. Do pełni szczęścia potrzebne są jeszcze inteligentnie zadziorne panny, które lubią. A to jest obszar męskiej klęski, totalnej, wstydliwej klęski :P Bo one lubią co innego :P

Gość Aspekt sprawy
A co one takiego lubią?

Gość Konkurs uwodzenia.
Dzień dobry.

Dzień dobry. \"To proste. Idealnie uwiedziona kobieta to taka kobieta, która odczuwa spełnienie z faktu bycia kobietą.\" Gdyby odwrócić to zdanie \"spełnienie z faktu bycia kobietą odczuwa kobieta idealnie uwiedziona\" mogłaby wyjść na światło dzienne: a) radosna prawda, że skoro wiele kobiet czuje się kobietami, na dodatek spełnionymi, to jednak sztuka uwodzenia nadal jest realizowana zgodnie z jej świetnymi zasadami b) smutna, wstydliwie skrywana prawda, że kobiety tylko udają przed światem, że są spełnione, podczas gdy po katach chlipią, nigdy właściwie nie uwiedzione (bo przecież, powołując się na pierwszą wypowiedź autora, sztuka uwodzeni ajest w zaniku) A co, jesli kobiety mogą odczuć spełnienie z faktu bycia kobietą nawet jeśli uwiedzonymi nie zostały?... A sama teza jest równie płytka, jak inna podobna - głosząca, ze prawdziwą kobietą jest tylko kobieta-matka. Wypowiadałam się na ten temat tak często, że...starczy. :-P 💤 Sajonara!

Hmm... Jeszcze jedno spostrzeżenie - ciekawe, że temat skierowany jest do ... panów. A natychmiast reagują na niego jak byk na płachtę przedstawicielki płci pięknej... :classic_cool:

To forum kobiece, gwoli ścisłości. :-)

Gość Cessna_
Dzień dobry. Ryba! Przecież Ciebie tutaj być nie może...

Gość Cessna_
Cześć, Gem, jak tam szpaki?

Błąd w rozumowaniu, Depeche-15 Kobiece = poruszające sprawy, z którymi borykają się kobiety. A o takich sprawach dyskutować mogą nie tylko niewiasty> Nawet, ośmielę się stwierdzić, że dla higieny własnej i tematów nie powinny robić tego li i jedynie w obrębie własnej płci. Poza tym - forum jest otwarte. Chcesz zrobić selekcję płciową na wejściu, Siostro? I sprzątnąć ten burdel w Archeo? ;-) No, jak widać, mogę, ale strasznie jest to upierdliwe... :-/ Gem :-)