Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloody marrry

boje sie przedstawic chlopaka rodzicom

Polecane posty

Gość bloody marrry

mam prawie 30 lat a zachowuje sie jak jakas nastolatka:( poznalam faceta jestesmy razem juz prawie od roku, jest wspanialy i kocham go bardzo i nie rozumiem skad ten lek przed przedstawieniem go moim rodzicom. ja poznalam jego rodzine po ok pol roku znajomosci, czesto ja odwiedzamy wspolnie, czasami tam nocujemy. Kilka razy pytal sie kiedy pozna moich rodzicow, boje sie ze zacznie sobie myslec ze nie traktuje go powaznie jesli nie stanie sie to wkrotce. A ja sie tego panicznie boje. Wiem ze zachowuje sie jak idiotka wiec mozecie mnie tu zjechac moze to przemowi mi do rozsadku, czy moze jednak jest jeszcze czas na to zeby przedstawic go rodzicom??? prosze o opinie

Gość ona007
mam podobnie, i też nie bardzo wiem jak się przełamać, a nie chce, żeby w końcu pomyślał, że może nie traktuje jego poważnie, bądź się go wstydze :/

Gość lurek
powiedz mu, że nie możesz przedstawić go rodzicom, bo Cię przeklęli, wydziedziczyli i wyznają kult neopogański

Gość kaśka furkocze
ależ ja chętnie cię przedstawię moim rodzicom jestem lesbą a oni wciąż mnie zadręczają możemy zrobić taki dil że będziesz grał rolę mojego chłopaka a ja poszukam ci chętnej panny, nieśmiałej dziewicy, w miarę ładnej i nie lesby :D

Gość kaśka furkocze
i tu się mylisz kolego :D moi rodzice szukali mi faceta we wszystkich przedziałach wiekowych przystojnych i paskudnych, głupich i mądrych im jest obojętne jaki będzie mój chłopak byle by był oni są zdesperowani :D

Gość skinny pupppy
Brzydki Niski Beznadziejny> zapodaj kiedys fotke bo az wierzyć sie nie chce ze faktycznie jestes taki beznadziejny, moze fizycznie nie wyglądasz jak beckham ale z tego co i jak piszesz widać ze cos w tej głowie masz, użalasz sie tylko za dożo nad sobą:)

Gość skinny pupppy
e tam, wmawiasz sobie tylko:)