Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEOFG

im bardziej poznaje ludzi tym bardziej chcę być zwierzęciem !!!!!!zobaczcie to !

Polecane posty

Gość Tami niezalogowana
zajebalaabym ich:/ a swoja droga, zadna nowosc, najwiekszym scierwem na ziemi jest wlasnie czlowiek:-O

Gość faefefaefe
tak , to już ktoś pokazał, straszna tragedia!!!! brak słów!!!!!!!!! bo jak inaczej!! chetnie przywiązała bym właściciela tego łańcucha , bo nie powiem że jest właścicielem tego pieska,

Gość faefefaefe
szkoda ze są chamscy w stylu " twojego wpisu"

Gość nauczycielka_
Wysłałam artykuł do TVN i poprosiłam o nagłośnienie sprawy, może coś z tym zrobią i szanse pomocy dla Moona wzrosną. Z wlasvicielami zrobiłabym to samo. Gnije pieprzone

Gość nauczycielka_
Jak ktos jest zalogowany na Dogomanii to niech tam też to wrzuci

Gość ghghghg
nauczycielko a gdzie mozna napisac do tvn ?ja tez chce napisac ..jak nas wiecej napisze to moze cos z tym zrobia..oni lubia takie rzeczy ..na bank cos pomoga ..do uwagi chce napisac tez

Gość nauczycielka_
kontakt@tvn24.pl Tam generalnie się przesyłą zdjęcia i filmy, ale innego adresu nie maiłam, wiec tam do nich napisałam, że innego adresu mailowego nie miałam, a sprawa wymaga naglosnienia i poprosilam o zrobienie jakiegoś materiału. To prawda, im wiecej ludzi napisze tym większe szanse na powodzenia akcji

Gość masakraaaa