Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochającaikochana

zastanawiam się nad zdradą

Polecane posty

Gość kukiiii
a nie mówiłem ?? zaczeło sie ....ha ha ha nie sluchaj tych bredni zycie to ciagle wybory i ty pzred takim stoisz , do ciebie nalezy decyzja sex jest fajny , dla wielu wysmienity , da innych ...przereklamowany

Gość kukiiii
oczywiscie ze pzreje b ane - dlatego musisz szukac faceta podobnego sobie , znajdziesz . Problem w tym , ze ty chcesz sie sexic z innymi , ale On ma byc Tobie wierny i tu jest problem !!

Gość kukiiii
nie masz od szesciu lat ? a ile razy sie kochacie w tygodniu ? okresl sówj temperament ? no czekam i gdzie to robicie ? moze w twym przypadku swój trafił na swego i tobie to gra

Gość kochającaikochana
Jeżeli tańczę z facetem na dyskotece i on całuje mnie po szyi i w tym momencie chciałabym też zacząć go całować i mam fantazje seksualne to znaczy, że jestem złą osobą. Cholera tak czuje w tym danym momencie i jestem pewna, że każdy na moim miejscu czuł by to samo. To, że nie poszłam z nim do łóżka to tylko dlatego, że moja moralność mi na to nie pozwala i to, że mam faceta.

kochającaikochana i tak już sie wytłumaczyłaś, usprawidliwiłas i rozgrzeszyłaś za jednym zamachem. Wiec droga do tego ze zdradzisz jest już krótka i prosta. Tylko pomyśl ze skoro od Niego wymagasz niewiadomo czego powinnas sama dac cos od siebie. No i nie zapominaj o przysiedze małżeńskiej która pewnie będziesz składała:-O A tym czasem zegnam, bo chyba jestem za tepa na stwierdzenia ze zdrada to nic wiecej jak tylko przygoda, szaleństwo i dobra zabawa.

Pytasz czy jesteś złą osobą? Oczywiście, że nią jesteś. Każdy kto kocha napewno nawet nie dopuściłby do takiej sytuacji. Żeby on zdradził cie pierwsze wstrętna, obskurna egoistko :o

Gość kochającaikochana
uprawiamy seska zależnie od mojego cyklu (nie mogę brać tabletek, a on niechce w gumce) więc kochamy się wtedy kiedy mamy ochote i wtedy kiedy możemy. Mam dosyc dłygi cykl więc tez bezpieczne dni tez nie są zbyt długie, ale staramy się kochać w bezpieczne dni codziennie, ale w praktyce średnio wychodzi co dwa dni w bezpieczne dni.

Gość MMMery
Halo??? Ty takie rzeczy robisz na dyskotece? Nice...

A zwykle jest tak, że faceci z dyskotek tylko zaliczają:D więc nie dość że dopadnie cię ogromny kac moralny (bo te twoje usprawiedliwienia i tłumaczenia na nic się wtedy zejdą) to jeszcze wyjdziesz na dziwke :) :D

Gość Tekken Week with Victoria
Zwykły szmateks z ciebie i tyle. Facet pewnie zwątpi w Kobiety... i ja mu się nie dziwię.

to ,że nie chcecie się kochać nie usprawiedliwia cię w żadnym wypadku więc skończ już te usprawiedliwienia żalosne ... zerwij z nim i rób z siebie dziwke po fakcie :o

Gość kochającaikochana
Czy wy nigdy nie miewacie fantacji erotycznych z innymi facetami (dotyczy kobiet) lub z kobietami (dot. mężczyzn) i czy nie przychodzi wam na myśl jak by było zajebiście gdyby te fantazje się spełniły?

ja mysle, ze autorka nie kocha swojego faceta i nie wiem czym jest prawdziwa milosc - niestety powinnas rozstac sie ze swoim facetem bo z tego i tak nic nie bedzie sorry, ale Ty pozwolilas sie calowac obcemu facetowi po szyji ? dla mnie to juz jest zdrada. mi w zyciu by nie przeszlo przez mysl, by cos takiego zrobic :P zdradzac itd. jak jestes szczeliwa w zwiazku to takich mysli nie masz - i tylko myslisz o tym jedynym facecie :P ja jestem z moim mezczyzna juz bardzo dlugo i ciagle kocham i codziennie mysle, beda w pracy tesknie - i nie moge sie doczekac powrtotu do domu :P

Gość kukiii
jaki szmaciak ? ot zwyczajna prawdziwa kobieta z temperamentem i z ochotą na figle erotyczne , a nie jak znaczna wiekszosc to coreczki mamusi co to sie wszystkiego boją a sex po bozemu , ale !!!! kazdy szuka swego ! i niech tak zostanie tylko bez wyzwisk i stawianiem siebie wyzej od tej osobniczki , mnie by tam taka kobieta pasowała , bo ja jestem podobny do niej , kobiety za zbyt piekne by sexic sie tylkoz jedną , a kazda kocha sie inaczej , ma inną mimikę twarzy , inaczej pachnie itd. i to jest piekne ! a sex z jedną i ta samą tez jest piekny ! ale szkoda tych wszystkich innych

Gość kochającaikochana
Nie zerwę z nim. Chcę z nim byc i postaram sie pożucić te myśli i nie prowokowac sytuacji. Nie wiem tylko czy powinnam ufać swojemu ciału. W serduchu jest cały czas on i mam nadzieję, że serducho zawsze będzie wygrywac z ciałem.

autorko- rób co chcesz i nie szkaj usprawiedliwienia. Ty poniesiesz konsekwencje nie my. nie rozumiem po co sie radzisz jak i tak wiesz czego chcesz :o

Gość sisisisissi
Hej,mam 23 lata, od 18 roku życia jestem z moim chłopakiem, który również jak twój był moim pierwszym i jedynym. Byłam (mówię w czasie przeszłym i zaraz wytłumaczę dlaczego) w identycznej sytuacji jak Ty, aż do czerwca tego roku. Kumpelki nieraz się dziwiły że mnie nie ciągnie, aby wypróbować jak to jest z innym facetem i że mam coraz mniej czasu. bo pewnie wkrótce weźmiemy w końcu ślub a po ślubie to już trudniej o romans zarówno ze względów psychicznych < w końcu przysięgę się składa zarówno przed mężem jak i przed Bogiem>,jak i z powodu, że ma się już wtedy mniej czasu na wyjścia w miejsca, gdzie można znaleźć potencjalnego kandydata a faceta. Faktycznie ciekawiło mnie jak to jest z innym i nieraz czułam ukłucie zazdrości, gdy dziewczyny opowiadały o swoich podbojach. Z drugiej strony one mi zazdrościły że jesteśmy tak dobrani z chłopakiem, że żywimy do siebie tak wielkie uczucie, że nigdy się ze sobą nie nudzimy. I nadszedł czerwiec tego roku, spotkanie z P. i stało się, poznałam smak zakazanego owocu z innym facetem, z ktorym zresztą na stopie koleżeńskiej pozostajemy do dziś. Kilka dni totalnego moralniaka, a dziś? NIE ŻAŁUJĘ. Dlaczego? Bo poznałam to co mnie bardzo nurtowało, poza tym było miło, była odmiana, a co najwazniejsze, poczułam jeszcze silniejszą więź do mojego faceta i teraz jestem pewna, że to własnie z nim chce spędzić życie, że żaden nie jest w stanie mi go zastąpić. Także mały skok w bok POLECAM ! ALE tylko przed slubem, gdy jeszcze nic sobie nie przyrzekaliście!

Gość kukiii
mozna cale zycie jesc chleb zytni - pewnie , ze mozna ! i twierdzic , ze jest pyszny , bo skoro sie innego nigdy nie jadlo bo i po co skoro nam ten smakuje !! ?? ale ja np. chce spróbować wszystkich wypieków, bo jeden jest lepszy od drugiego , niesie to za sobą niebezpieczenstwo pewne , bo nie wiadomo do którego wrócić , na który sie na stale zdecydowac itd. dlatego codziennie mozna w tym wypadku jesc cos innego , u ludzi to raczej nie mozliwe wlasnie ze wzgledów jakiejs glupiej kiedys tam ustalonej moralnosci , ale gdyby tak inaczej nas uksztaltowano ???

Gość kochającaikochana
sama juz nie wiem. MOŻE RZECZYWIŚCIE SZUKAM USPRAWIEDLIWIENIA. mOŻE CHCIAŁABYM ŻEBY KTÓRAŚ NAPISAŁA ŻE TAK OWSZEM RAZ ZDRADZIŁA ALE WIĘCEJ SIE TO NIE POWTÓRZYŁO, BYŁO ZAJE**IŚCIE, NICZEGO NIE ŻAŁUJE A TERAZ JEST SZCZEŚLIWĄ ŻONĄ Z DWÓJKĄ DZIECI I NADAL SIĘ BVARDZO KOCHAJĄ Z MEŻEM A TEN SEKS KIEDYŚ TAM TO BYŁA TYLKO JEDNARAZOWA PRZYGODA, ŻEBY ZOBACZYC JAK TO JEST Z INNYM.

Gość MMMery
A jakby on przyszedł i powiedział, że się kochał z jakąś laską...? Jakbyś isę poczuła?

Gość kukiii
sranie w banie , jak zdradzilas raz zrobisz to nastepny , a po slubie to jzu na bank bo po nim sielanka sie skonczy ! o czym sie tu wielu pzrekona i ukochany juz nie bedzie ukochanym tak samo jak było wczesniej ... moze i to nie nastapi po roku czy pieciu , ale odezwijcie sie po 10 - 20 latach wtedy pogadamy , wasze chucie nie miną w znacznej wiekszosci wypadków - gdy zajete bedziecie dziecmi bnedzie dobrze , ale dzieci rosną i stają sie dorosłe , a wtedy ma sie wiecej czasu i wiecej jest pokus ! i oby maz nie stal sie tym co siedzi pzred telewizorem z butelka piwa , a sex z wami trwa 5 minut albo 10 itd. ...ale wszystko pzred wami

Gość kochającaikochana
Nie wiem co zrobię mam na dzieję, że go nie zdradzę. Może powinniśmy poprawić swoje zycie seksualne. Szkoda, tylko, że ten zakazany owoc tak ładnie pachnie. nie wiem tylko jak smakuje. Mam nadzieję, że się powstrzymam. Mam nadzieję, że nie będzie przeze mnie cierpiał kiedy moja seskualnosć wygra.

Gość Tekken Week with Victoria
kukiiii erotoman gawędziarz i kochającaikochana - weźcie się i razem popierdo.cie. Gówniara i piekarz. Jak romantycznie.

Gość kukiii
ty nie zdradisz ?? ha ha ha juz dzis sie zakladam z toba ze to sie stanie - niech tylko sie zjawi facet co bedzie wiedzial co i jak i poczuje , ze masz ochote a jestes stracona

Gość kukiii
tak ja jestem erotomanem mam tego swiadomosc i zadnych zmian w sobie nei chce !! jestem bynajmniej szczery , a o swoich preagnieniech mówie głosno , a nie kocham sie z mezem , a w myslach z : leonardo dicaprio , albo z kim tam chcecie . Jesli jestes malego temperamentu to oki , ale nie miej pretensji do kogoś kto ma go wiekszy , bo na tej samej zasadzie mozesz miec pretensje do kogos ze zarabia wiecej od ciebie , a to nie przystoi

Gość anna26
Owszem można próbować codziennie czego innego,czy to będzie chleb czy facet,tylko żeby tak robić najlepiej jest być wolną osobą a nie w związku,kłamstwo ma krótkie nogi i po jakimś czasie zacznie wychodzić co i jak.I jak taka osoba z którą się jest będzie się czuła,co będzie miała zrobić w takiej sytuacji??? Do autorki Jak chcesz skakać z kwiatka na kwiatek i próbować to czy tamto to najpierw zakończ swój związek,bo zaufanie można stracić szybko ale odzyskać je to jest ciężka praca.Zastanów się nad tym co robisz!!!

Gość kochającaikochana
w ogóle mnie nie znacie. Dzięki za konwersacje bo utrwa;liliście mnie w przekonaniu, że lepiej tego nie robić. co do całowania po szyi to mam strasznego doła i chciałam mu nawet o tym powiedzieć, ale koleżanki mnie przekonały, żeby lepiej tego nie robić. Bo nie będzie mnie puszczał więcej na żadne imprezy z nimi.

Gość kukiii
zwiesz ja gówniarą ? wiec zakaladam ze jesteś starą babą ! czas moze umrzec ! co ? po co komu baba ktorej diabel w piecu nie chajcuje ...? no po co ? bawic wnióki ? no chyba ze , ale one też dorosną