Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluteka

KRÓTKA GRZYWKA ODRASTANIE WEJDZCIE PROSZE!

Polecane posty

Gość aluteka

Byłam u fryzjera i wszystko jest okej oprocz grzywki , ktora jest z jednej strony krotsza i potem sie wydluza:/ dziwnie to wyglada i trudno to ułożyć zeby jakos wygladalo. I mam pytanie w jakim czasie odrosnie mi grzywka, czy po tygodniu bede widziala juz zmiane? Prosze o rade :( :(

Ja na Twoim miejscu bym poszła do fryzjerki niech ci porawia co spierdoliła.Ja tak zawsze robię,One są jakieś niedouczone,albo ja trafiam na takie bo z grzywką mam odwieczny problem :o

Gość poradzta ludzie
najlepiej to wcale nie miec grzywki, bo teraz to juz nie jest niestety modne. mi sie podobają grzywki ale nie moge miec bo mam "wicherek" i chujowo to wygląda. tak to jest jak nie urok to sraczka

Gość aluteka
no, ale ja lepiej wygladam z grzywka bo mam dosc wysokie czolo.. a z tym to raczej sie nie da nic zrobic :| sama probowalam... juz wiecej tam nie pojde, juz moja siostra mnie lepiej potrafila sciac niz "doswiadczona fryzjerka" , ktora ma rozne dyplomy itd... :/

Nie to co modne tylko co się komu podoba i co pasuje do kształtu twarzy.Poza tym grzywki są ponadczasowe.Ja swoją uwielbiam i mam pierdolca na jej punkcie :-D

Gość aluteka
ja tez swoja uwielbialam , a teraz nie wiem co mam na glowie :| ... ja nie wiem co te fryzjerki maja w glowach jak im powiesz zeby sciely 1cm, a one scinaja 10... poprzedzam pytanie czy po tygodniu juz bedzie widac dluzsza ta grzywke??

Nie martw się po tygodniu będzie spoko.Ja swoją prostuję więc jak mam ciut przykrótką to jak sama wyprostuje to jest dłuższa,ale ogólnie lubie taką długą prawie na oczach :-D

Gość aluteka
mi sie tez podoba taka długa :) to dobrze, ze juz bedzie spoko, bo wstyd tak chodzić :D:D a jak prostuje to ona sie jako s teraz dziwnie "rozdziela".. moze za pare dni bedzie lepiej:)