Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aoczymambrazowe

wykłady- prawko

Polecane posty

orientuje się ktoś czy wykłady na prawo jazdy są obowiązkowe ?? już 2 razy nie byłam i zastanawiam się czy nie będę mieć z tego powodu później problemów.

Gość filojkowa
ja nie bylam na polowie bo wyjechalam sobie na wakacje :D i pozniej tylko zdawalam wewnetrzy u swojego instruktora

Gość
nie trzeba chyba i tak tam nikt nikogo nie słucha :O

Gość filojkowa
nie, najpierw wyklady, potem pewnie jaksi tescik i potem jzu same jazdy

Gość filojkowa
a ten wewnetrzny to tylko musialam zrobic loda i to wszystko:)

Gość nienienie
nie sa obowiazkowe chyba ze instruktor tak zaznaczyl zeby wszyscy chodzili, ale pomysl sama ze warto chodzic bo pozniej nie bedziesz czegos wiedziala i w czasie jazdy to wyjdzie a skutki moga byc opłakane. Warto sie poswiecic na ta godz czy 2 ruszyc dupe i dowiedziec sie waznych rzeczy

Gość nienienie
prawko to poswiecenie co ty nie wiedzialas???

Gość nienienie
z twoim podejsciem skonczysz na rowerze :D

Gość ja nie chodziłam na wyklady
i bardzo ząłuje. Naprwade warto chodzic :)

Gość pozniej takie niunie ida na eg
zamin teoretyczny i nie zdaja po 3 razy :D. Z niecierpliwoscia czekam na nowe testy teoretyczne, te skladajace sie z 3tys pytan, 30 sekund na odpowiedz i tylko 600 czy tam 800 jest jawnych. Bedzie smiesznie :)

Gość nienienie
tak! taaaak! sasasasa :D :D :D

Gość dziewczyno troche pokory
ilu znam takich co mówili "zdam za pierwszym razem" a po 5, 6 egzaminów mieli. Pogadamy za pół roku 🖐️

Gość nienienie
ja tez jestem kobieta a chodzac na prawko naprawde trzeba sie liczyc z tym ze czasami lepiej zeby wyklady byly wazniejsze od innych rzeczy. Zdac za 1wszym razem wcale nie jest tak prosto poza tym jak opuscilas wyklady to musisz nadrobic zaleglosci :P skad wiesz ze jestes dobra w jezdzie samochodem jak nawet wyklady opuszczasz? wiec nie ma mowy o jezdzeniu samochodem

Gość tylko spokojnie to nie
powiem tak: w głowie więcej zostaje z wykładu niż z tych wyrytych na dwa dni przed egzaminem teoretycznym pytań testowych. dla samej siebie chodz na wykłady. ja sie z pracy zwalniałam i leciałam przez poł miasta żeby się coś mądrego dowiedzieć. i nie żałuję ani minuty z tych wydawało by się nudnych wykładów.

opuściłam jeden wykłady tylko dlatego ze miałam jazdę niestety instruktor nie mógł ustalić dla mnie innego terminu a drugi ......jakoś ważniejszy był dla mnie pogrzeb kogoś bliskiego niż ...wykład

Gość nienienie
to po co zakladas ten topic?! w sumie sama sobie odpowiedzialas na pyt, nawet jakbys miala problemy z instruktorem to bys sie usprawiedliwila i po klopocie...

Gość nienienie
zakladalas

Gość Roztoka
slyszalam, ze warto miedzy czasie (miedzy wykladami) rozwiazywac sobie testy z teorii. Kolezanka, ktora zdala bardzo zachwalała Ltesty dostępne za free w interencie. Wiadomo - bez ćwiczenia mistrza nie będzie. A od namiaru wiedzy głowa i portfel nie boli.