Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan tych skośnych oczek

Niedaleko mnie, niezwykle seksowna Wietnamka sprzedaje na ulicy ciuchy i ten...

Polecane posty

Fajna jest: młoda, ładna, powabna i orientalna- takich dziewczyn w Polsce praktycznie niema. I co kłamać- przeleciałbym ją we wszystkie otwory ciała :-) A ponieważ nie lubię kłamać, chciałbym jej prosto z mostu zaoferować seks za pieniądze, bez żadnych zobowiązań. Jak sądzicie, poszłaby na taki układ? Absolutnie nie jestem brzydki, więc...

Gość numero duo
Mam nadzieję, że da Ci w mordę. Trzymam kciuki.

W mordę, a czemuż to? Większość facetów by ją rozkochała, przeleciała i porzuciła. Ja przynajmniej chcę być szczery :-)

Gość oferta rynkowa
z tego co wiem Wietnamczycy to oszczędny naród- wątpię by chciała płacić ci za sex

Gość numero duo
Jeżeli szczerość oznacza dla Ciebie traktowanie kobiet jak dziwek, to proszę bardzo.

Gość lizak1001
Napewno nie zaszkodzi spytac. Koniecznie zostaw jej nr telefonu do siebie bowiem pewnie bedzie potrzebowala czasu aby sie namyslec.

Gość jasny gwint
a czy w ogóle nie możesz zostać przystojny i bez skazy czy musisz sie szmacić za naszym przyzwoleniem i jeszcze zniszczyć dziewczynę? a jedź do Chin i popracuj w fabryce z ciuchami może ci sie odniechce jak dal mnie jesteś już skreślonym egoistą obrzydliwym wstrętnym egoistą !!! nie ma gorszego czy lepszego łajdactwa francowacizna pozostanie francowacizną !

Oj tak, jestem śmieciem, nikim, małym fiutkiem, egoistą, dziwkarzem, szmaciarzem... pominąłem jakiś epitet? :-) Dziwi mnie, że atakujecie mnie... i to jeszcze na "erotyce", gdzie dominują po stokroć większe "antyspołeczne" elementy :-D Naturalnie, można moją decyzję uznać za amoralną. Lecz śmiem twierdzić, że większość facetów ma na swoim koncie po stokroć większy grzech- chociażby wspomniane rozkochanie i porzucenie. Ja chce być z nią szczery- i życzę każdej kobiecie, aby każdy facet był tak szczery bez okłamywania partnerki dla własnych korzyści jak ja :-) Co do tej azjatki, to uwierz mi, że jest NAPRAWDĘ śliczna. Wierz na słowo, bo przecież nie będę się bawił w jakieś pstrykanie fotek dla kafe-onanistów :-P

Gość BobBudowniczy
A ty co z choinki spadłeś? Kobiet sie nie pyta o rady one zaślepione są swoimi emocjami i humorkami. Mało która do myślenia używa logiki.

Gość numero duo
Nie wiem jak ty, ale ja nie lubię być traktowany, za granicą, jak tania dziwka. I naprawdę gówno mnie obchodzi zdanie tzw. "większości".