Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namibia

dzis miałam swój PIERWSZY RAZ i..............................

Polecane posty

Gość namibia

było fajnie, miło.. i jak juz on miał mi włożyć 'tam' swojego penisa to nie mogl.. ehh czemu? pozniej udalo sie ale na chwile tylko.. :(

Gość BobBudowniczy
wyrobi sie spoko

Gość namibia
moze to coś ze mna nie tak było.. czuje ze zawiodlam i go i siebie;/ tak jakby nie bylo mozliwosci go tam zmiescic....;/

Gość BobBudowniczy
pewnie sie teraz jara ze masz ciasna cipke i nie moze sie doczekac kiedy ja wyrobi na swoj rozmiar DAJ NA LUZ

no,bo to byl 1 szy raz ....dlatego....ale nie martw sie,juz niedlugo bedziesz sobie takie rozmiary tam aplikowac ze gostkowi szczeka opadnie....:P

Gość namibia
hmm czyli to normalne?

Gość BobBudowniczy
Nie to nie jest normalne to fenomen, musisz to zglosic do księgi guinessa!!!

ja myślę że to nie chodzi o rozmiar tylko laska się nie rozluźniła, zestresowała(choćby podświadomie) i koleś jakby chciał to by na siłe zmieścił ale byłby ból, może jeszcze nie jesteś gotowa, masz jakąś blokadę psychiczną?

Gość namibia
balam sie ze cos nie wyjdzie no i nie wyszlo.. moze to dlatego obawiam się tylko, że następnym razem będzie to samo

Gość anabolitos steridos
dziecinko ile ty masz lat ze za seks sie bierzesz?

Gość namibia
Mam 11 lat, ale uważam że już jestem DOROSŁA.

Gość davetch
a co ty rozumiesz bycie dorosłym?

Gość namibia
mam 18 lat... matko juz o niz zapytac nie mozna? a strach przed ciaza.. tak. Czy to moze byc powod?

Gość davetch
18-lat to ty jestes pełnoletna a nie dorosła bycie dorosłym to odpowiadac za siebie umiec sie samemu utrzymac finansowo i umiejetnosc podejmowania trafnych decyzji a teraz to majac 18-lat pewnie dalej jestes na utrzymaniu staruszków i to oni mówia co masz robisz bo co kase daja czyli de facto oni podejmuja za ciebie wiele decyzji

Gość namibia
mój chlopak ktorego poznałam wczoraj w night clubie zmierzył mi otwór ci.pki; tylko 23 cm! :( później zmierzyl obwód swojego pytona; 79 cm. nie wiemy co robic... popróbujemy porozpychac dzis wieczrem moją nieśmiałą piz.dunie.

Gość namibia
jejkuuu ! ja nie napisałam, że czuje sie dorosła, to jakis podszyw!! a wogole to co to ma do rzeczy?

Następny raz przez seksem wypijcie sobie winko, kup jakiś żel nawilżający (polecam niebieski durex) i długą grę wstępną i będzie ok. Pierwsze razy często są bolesne i nieudane - nie ma się czym martwić.

Gość nie martw sie
daj na luz, zdarza sie, nie staraj sie byc doskonala od razu, bo sie rozczarujesz. pierwszy raz taki bywa. albo sie spielas w sobie albo poprostu pipka musi sie nieco \'otworzyc\' z czasem. mnie przy kilku pierwszych razach pewne pozycje sprawialy bol, potem bylo coraz lepiej. to tez zalezy od dlugosci penisa i dlugosci pochwy, ze tak powiem. jak penis dluzszy to moze bolec. tak wiec duzy rozmiar czasem jest do kitu!

Gość dobra Urszula
ja też tak miałam za pierwszym razem, a właściwie było kilka podejść, bardzo się bałam i byłam spięta, ale mój facet był bardzo cierpliwy i tak powolutku... powolutku... powolutku... teraz jest ok

Gość dzejki
Autorko, przede wszystkim kafeteria nie jest do takich tematów... Poszukaj sobie innych forów, gdzie ludzie Cię naprawdę wysłuchają i życzliwie doradzą i pocieszą. A i nie bierz się od razu za Internet, żeby się pozbyć strachu, bo tutaj jak widzisz nie można pogadać ze wszystkimi. Cieszcie się sobą, będzie lepiej!

Gość Mademoisele
Ja miałam tak samo, i to w 2 strony, bo mój 1szy raz był też jego 1szym razem. I uwierz mi że podejść było kilka i wpadek kilka, a teraz to możemy się co najwyżej z tego śmiać. Nic na siłę, macie czas! Powodzenia ;)