Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkkkkaaa

problem z orgazmem

Polecane posty

Gość olkkkkaaa

Nie wiem czemu, ale jak mój chłopak mnie pieści, nigdy nie dostałam orgazmu... Kochamy się od kilku miesięcy. Jak pieści moją łechtaczkę, od razu przechodzi mnie mrowienie na całym ciele, nie mogę wytrzymać bez ruchu... zaraz mnie to drażni i łechtaczka jest bardzo wrażliwa i zaczyna boleć... Pieścimy się już od roku i ja ani razu nie miałam orgazmu, co może być przyczyną? Co mogę zrobić? Co może zrobić mój partner? Proszę o poważne odpowiedzi, z góry dziękuję :)

Gość olkkkkaaa
nie masturbuje się i nigdy nie masturbowałam

Gość olkkkkaaa
ale mnie do tego nie ciągnie i nie mam takiej potrzeby, sama nie muszę sobie sprawiać przyjemności

Gość no to laska skoro nie masz
potrzeby orgazmu to po cholere zawracasz ludziom glowe?? przed chwila spytalas co zrobic, wiec dostalas najlepsza odpowiedz i rade, jaka moglas..skoro facet nie umie, i nie moze sama znajdz to co Ciebie podnieca i doprowadza do orgazmu a skoro nie czujesz tkaiej potrzeby to znaczy, ze nie chces zmiec tego orgazmu, wiec o co biega?? ja tez mialam problem, tylko jestem osoba swiadoma!!!!! i wiedzialam, ze jesli partner nie daje rady sama powinnam sprobowac sprawdzic co i jak... i udalo sie, dzieki temu mam orgazmy i sama i z moim partnerem jestes niedojrzala, albo sama nie wiesz czego chcesz... myslisz ze sobie powiesz, chce orgazm i przyjdzie? niektore kobiety nie maja takiego komfortu i wtedy poczatkowo jest to praca nad soba, i poznawanie samej siebie Ty nie chcesz wiec przestan jeczec chodzi o to, ze jestes az tak leniwa? pewnie zeby wszyscy cos za nas robili, jak juz wymagana jest od ans odrobina inicjatywy, to koniec...wspolczuje

no to laska skoro nie masz - zgadzam się. jeżeli facet nie ma doświadczenia, to mało prawdopodobne żeby sam z siebie doprowadził cie do orgazmu. Mój dostał ode mnie szczegółowa instrukcje. A zgadnij skąd wiedziałam co sprawia mi przyjemność? Samemu trzeba poznać swoje ciało. Takie jest moje zdanie..

Twój chłopak popełnia kardynalny błąd, zabierając się od razu za pieszczenie łechtaczki. Ją powinien zostawić sobie na deser, a wcześniej pieścić okolice sromu, wnętrze ud, wargi, potem dopiero powoli drażnić językiem/ustami łechtaczkę, a na końcu skoncentrować się na właśnie na niej i wtedy zachować stały rytm.

Gość wpisz haslo
jak mocno robi to orgazmu nie bedzie, a bol tak bo to jedna z najbardziej unerwionych czesci ciala. a to oznacza ze byle piorko moze doprowadzic do orgazmu. powiedz mu ze ma byc bardzo delikatny i juz. a jakby zrobil jezykiem do by bylo naj. i nie odgrazaj sie tak na masturbacje bo w Twojej sytuacji by sie przydala. doskonale bys wiedziala co on powinienn robic, a tak to zgaduj zgadula. ale jak nie chcesz to nie, tak sie tez da, moze jak trudniej to bardziej cieszy?

Gość to ze nie ma sie
orgazmu i trzeba samemu probowac juz jest trudne, bo mi nie udalo sie ani z apierwszym, ani drugim, ani nawet 10 razem... ale to pannica z rodzaju pewnie rozlozy nogi i lezy... a pozniej placz i zgrzytanie zebami

Gość ale ludzie maja problemy d
skoro masz tak niedoświadczonego chłopaka to sama zacznij się masturbować, aby wiedzieć co najbardziej sprawia Ci przyjemność. jaki sposob pieszczenia dokladnie! potem pokieruj troszke reka partnera a wtedy bedzie wiedzial co robic, zebys odleciala!

Gość nie martw sie
'to ze nie ma sie...' dokladnie, a jak jeszcze facet nieudolnie probuje to i za 50-tym sie nie uda. i kobieta do ginekologa pojdzie bo pomysli ze jest cos nie teges z nia. no ale to trzeba ruszyc glowa i nie tylko....

Gość nie martw sie
'to ze nie ma sie...' dokladnie, a jak jeszcze facet nieudolnie probuje to i za 50-tym sie nie uda. i kobieta pojdzie sie leczyc bo pomysli ze cos nie halo z nia. a tu ruszyc glowa trzeba i nie tylko...

Gość olkkkkaaa
boje sie jeszcze tego, ze jak bede miala orgazm nie bede wiedziała ze to juz;/ jak go rozpoznac?

Gość jak bedziesz miala juz orgazm
to nie bedziesz sie bala, ze to nie to, tego sie nie pomylic z niczym, i to sie wie, to sie czuje, jak dolatujesz... moj partner czesto pytal, mialas orgazm, a ja mowilam czesto "chyba tak",. i On sam mowil, to znaczy ze nie mialas...az faktycznie pewnego dnia, wiedzialam...ze mialam, i wiedzialam co ma na mysli

Gość toz to tragedia
kurcze dziewczyny czemu tak wiele z was mysli ze facet sam powinien wiedziec co i jak robic zebyscie mialy orgazm?!kazdy jest inny kazda kobieta jest inna i lubi cos innego jezeli same nie bedziemy wiedzialy co lubimy i co sprawia nam przyjemnosc to nikt nam tego nie da bo facet to nie wrozka zeby zgadywac czy nam dobrze jesli mu tego nie powiemy

Gość no i zgadzam sie ale autorka
topiku jest chyba bardzo niedojrzala..chcialaby i rybke i akwarium orgazm tak, ale bez zadnego wysilku z wlasnej strony

Gość olkkkkaaa
dlugo mezczyzna musi piscic kobiete, zeby dostala orgazm? moze jakas dziewczyna sie wypowie, jakie to jest uczucie?

Gość bercia.
moze jestes za bardzo spieta? albo chcesz dojsc "na sile"? tez pare razy mialam ten problem.;) po prostu musisz sie maksymalnie skupic i wyluzowac... wtedy na pewno odplyniesz... a jesli to nie pomoze, to niech Cie wypiesci jezykiem.

Gość olkkkkaaa
pewnie jestem spieta... ale problem w tym ze jak chlopak zaczyna mi piescic lechtaczke, drazni mnie to, nogi mi tak mrowieja;/ i kaze mu przestac

Gość autorko droga bede
powtarzac to do znuczenia, po co kolejne pytanie jak dlugo facet musi piescic babke, zeby doszla toz to sprawa indywidualna a takze zalezna od wielu czynnikow, zcasem trzeba troche wiecej zcasu, czasem praktycznie od razu sie to dzieje sprawdz ile Ty na to czasu potrzebujesz!

Gość dobra rada kochana...
minetka to najpiekniejsza rzecz jaka wymyslili, przynajmniej w moim ciele, bo tak sie dzieje, ze tylko niej poznaje rozkosz... czasem chcę bardziej u dołu, czasem sama koncóweczke łechtaczki, czasem mocniej, czasem delikatniej, ale mu o tym mowie, nizej, wyzej wolniej szybciej kochanie, a czasem sam wie co robic, czasem wystarczy 30 sekunt czasem 10 minut... ale nauczyłam sie tego sama pod prysznicem, lekki strumien, albo jak wolisz wiekszy na łechtaczke i sterujesz!!!1

Gość olkkkkaaa
up

Gość olkkkkaaa
up up up

Zacznij pieścić się sama i poznaj mapę swojego ciała. Wtedy zobaczysz co w łóżku sprawia Ci największa przyjemność i będziesz mogła to wykorzystać ze swoim partnerem. Albo możecie razem odkrywać wrażliwe miejsca na Twoim ciele. W ogóle na polskim rynku pojawił się niedawno bardzo ciekawy laser, który jest przeznaczony między innymi do biostymulacji. Traktuje się miejsca intymne takim laserem, który powoduje większe ukrwienie i uwrażliwienie łechtaczki, przez co przez kolejne około 2-3 godziny kobieta może dostawać nawet wielokrotnego orgazmu :) Nazywa się to LadyLaser i moim zdaniem jest to bardzo ciekawa propozycja dla kobiet z problemem braku orgazmu