Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sadzicie o mnie

wygladam tak jak wygladam a jestem sam

Polecane posty

Gość Co sadzicie o mnie

witam wygladam jak wygladam mam 29lat a nadal jestem sam nie pociagaja mnie kobiety w moim wieku lub mlodsze czy to normalne ze chcialbym zwiazac sie z dojrzala kobieta ktora ma ponad 33lata czy to jest nie normalne pomocy prosze.

Gość supewoman

Gość detektyw inwektyw
ja jestem z równolatkiem, ale przedtem mialam tylko starszych i w sumie nadal tylko tacy mnie interesują ... cóż, nie wiem jak dlugo jeszcze potrwa mój związek. chcę starszego, parę lat ale starszego

Gość normalna rzecz

Gość Co sadzicie o mnie
Sa jakies chetne powyzej 33?? a tak serio to nadal nie wiem czy to normalne ze takien kobiety mnie pociagaja

Gość sama43
a skad jestes? szukasz kobiety na kafe..?

Gość Co sadzicie o mnie
serio pytam sie czy to normalne czy musze to leczyc ze w ogole nie interesuja mnie mlodsze lub w tym samym wieku

Gość ckdjse
Co sadzicie o mnie masz cos z mozgiem :-) stare larwy cie pocigaja :-) a po 40 to zaczneisz sie ogladac z młodszymi a wtedy te młodsze beda miałyy cie w dupie bo powiedza,ze ze starym prykiem sie nie zadaja

Gość Co sadzicie o mnie
nie moja wina ze tak mam jesli to chorobo to musze gdzies pojsc ztym ale myslalem ze ktos mi powie doradzi itd

Gość ckdjse
Co sadzicie o mnie widocznei masz małego kutasa i młodsze i w twoim wieku sie z ciebie nabijaja a jak poderwiesz stara to taka bedzie myslała,ze pana boga złapała za nogi i bedzie cie chwaliła :-)

Gość Co sadzicie o mnie
co masz na mysli piszac pustak? jestem normalnym facetem mam prace wykształcenie chce miec rodzine dom dzieci ale czemu tylko ze starsza kobieta?

Gość Co sadzicie o mnie
to nie problem kutasa bo ja w ogole nie chodze do lozka z mlodszymi nie pociagaja mnie a z moim kutasem wsio ok:)

Gość ckdjse
Co sadzicie o mnie bo nei dosc,ze masz małego kutasa to jeszce psyche masz spieprzona bo ze stara baba chcesz sie zadac :-)

Gość MysiaPysiaKrzysiaZdzisia
Co ty porombaniec?! Łona to mogłaby być twoją matką! Ile ty masz lat 29 czy 49?! Jest to nienormalne a wyglądasz jak leniwiec! Ale jesteś bardzo przystojnyj leniwcem w drzungli był bys tak rozchwytywany że aż byś się pochlastał!

Gość ckdjse
:-) nie chrzan ,bo masz małego i dlatego młodszych sie boisz

Gość Co sadzicie o mnie
wiesz ja sie nie wysmiewam z Ciebie ze masz jakies inne problemy moj rpoblem jest wlasnie taki i szukam rady a nie wysmiewiska

Gość ckdjse
Co sadzicie o mnie zaden normalny facet nie chce starej baby :-)

nie przesadzasz troche... koneicznie chcialbys byc z kobieta w takim wieku ? czasami mlodsze sa bardziej dojrzale i stale w uczuciach niz panie w takim wieku

normalne, że cię pociągają starsze :D nienormalne byłoby gdybyś chciał się związać albo nie daj boże coś innego robić z 80-latką :D :o ps. wyglądasz tak, że żałuję, że nie mam 33 lat ! :D 🖐️

Gość ckdjse
stare baby to desperatki,wezma co im w łapy wpadnie,nawet takiego z choroba psychiczna i małym kutasem ;-)

Gość Co sadzicie o mnie
nie pisze ze chcialbym ale ze takie kobiety mnie bardzoej pociagaja nie wiem co na to wplywa ale wydaje mi sie ze to nie jest normalne

Gość a jesteś
sam , bo masz pi zdę pod lewym okiem :o

może przemyśl swoje relację z matką..być może tędy droga do rozwiązania zagadki

Gość Co sadzicie o mnie
naprawde nie wiem czy zrobic bo nie chce sie wyglupic jesli pojde do jakiegos sexuologa czy cos ja nie mowie ze nie lubie mlodszych czy w moim wieku ale jakos caly czas bardziej podobaja mi sie dojrzale starsze w przedziale 32-36lat

dla mnie pustak to ktoś komu wydaję się że jest przystojny (ładna) i myśli że dzięki temu będzie mieć wielką rzeszę wielbicielek (wielbicieli) ty od razu wstawiłeś zdjęcie aby cie ocenić, ja ludzi po wyglądzie nie oceniam, tylko po tym co maja w głowie i co sobą reprezentują. Kiepski nie jesteś ale może jesteś tępy i nie ma o czym z tobą rozmawiać. W sierpniu kończę 33 lata i co jest dla mnie ważne: zaufanie, partnerstwo, przyjaźń, wspólne zainteresowania, i to że mogę liczyć na drugą osobę, wygląd jest na bardzo dalekim miejscu :)

Gość szukam pracy dobrej
wyglad w porzadku, apetyczny gosciu z ciebie, jesli masz tez fajny charakter to zdesperowane stare panny po 30 powinny sie o ciebie pobic :classic_cool: wejdz se np na topik np dziewice po 30 :classic_cool:

nie wysyłajcie chłopaka do lekarza :) przecież to śmieszne, wieku młodych panów lubi starsze kobiety :) może jest na tyle dojrzały że nie ma o czym pogadać z dziewczyną w swoim wieku ? mój facet jest młodszy o 3 lata i mam go przez to wysłać do psychologa czy do sexuologa???