Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sadzicie o mnie

wygladam tak jak wygladam a jestem sam

Polecane posty

Gość Co sadzicie o mnie
wstawilem zdjecie bo caly czas mam w glowie slowa przed paru lat ze jestem brzydki ze mam pryszcze ze nikt mnie nie bedzie chcial tylko stare baby tak mi dogryzali mowili zrob cos z soba itd teraz troche wydoroslalem i wygladam jak wygladam ale jakis uraz zostal

Gość cedfg
no...gdybym nie miała męża to...:-P

Gość Co sadzicie o mnie
ja bardzo lubie towarzystwo mlodsyzch kobiet czy rowiesniczek ale jakos caly czas wydaje mi sie ze idelana kobieta to taka ktora wie czego od zycia naprawde chce chce sie ustatkowac itd taki mam obraz tego. Ja nie szukam przygody czy zabawy chce sie ustatkowac a wydaje mi sie ze z taka kobieta napewno sie uda bo ona juz w zyciu cos przeszla i mysli rozsadnie(nie obrazajac nikogo ) ale tak mam w glowie

Gość Gdybajaca
Wygladasz jak wygladasz, czyli calkowicie normalnie, natomiast jak na 29 latka masz przerazajaco infantylne problemy.

no i twoje myślenie o starszej jest standardowe :) więc zamiast tu siedzieć to wyjdź do ludzi poszukaj sobie kogoś a jak wolisz przez net to poszukaj sobie dziewczyn na portalach randkowych lub jak cię stać to idź do biura matrymonialnego, to nie wstyd :)

Jeśli chodzi o twój wygląd, to nie musisz mieć kompleksów :) Jednak pamiętaj, że wygląd to nie wszystko, liczy się też charakter, podejście do życia i wychowanie...dziewczyny patrzą na wygląd tylko na początku, potem liczy się cała reszta..jeśli zachowujesz się cwaniacko czy dziecinnie to faktycznie możesz mieć problem ze znalezieniem tej jedynej...

Gość Anna.kr 33
prawda jest taka ze to normalna rzecz ze podobaja CI sie starsze nic tu nie ma zlego w tym ale kiedys moze przeszkadzac Ci wiek swojej zony itd

Gość elizae
Nie patrz co piszą niektórzy,bo często i gęsto siedzą tu same "dzieci".To co opisujesz to żaden problem,każdy ma swoje upodobania i nie ma co wnikać. Jak dałeś prawdziwą fotkę,to nie jest z Tobą źle.Na pewno będą chętne:)

Gość oferuje
młodą 21 :classic_cool: tylko najpierw trzeba ją pocieszyć bo nigdzie nie może znaleźć pracy na wakacje ;(;(;(;(

Gość oferuje
''przyciągnij wyglądem, zatrzymaj charakterem'' mnie niesamowicie pociąga inteligencja ;) i wcale nie potrzeba by mi było do szczęścia jakiegoś mistera ;) wręcz przeciwnie.. typ intelektualisty to jest to ;)

Gość takto jaaa
Ktos tu napisal,ze starsze biora wszytkich.bo sa w takiej desperacji. No to zycia dziecko nie znasz.Mialam te 20 lat i sie cieszylam,ze jakis chlopak zwrocil na mnie uwage, teraz mam prawie 40 i to ja wybieram sobie facetow.Bawi mnie myslenie malolatow,ze jak jest mlody, to mnie zdobedzie,bo polece na jego wiek :D :D :D

Gość rwegrwege
ojejku tam, niektorzy lubia duzo mlodsze, niektorzy wola starsze, roznie to bywa, miescisz sie totalnie w granicach normy, nie wiem czym sie przejmujesz, nie powinienes. poza tym masz racje, starsze beda madrzejsze bo te mlodsze to jak mawia kolega moj "jeszcze robaki w dupie maja"

Gość Nic na siłę...
Wygląd masz ok, super, nawet wyglądasz na mniej niż 29. Potrzebujesz mądrej i opdpowiedziałnej dziewczyny, a nie jakiejś pustej podfruwajki i niekoniecznie starszej. Jesli znajdziesz taką - wtedy ona wyleczy cię z kompleksów, których się niepotrzebnie nabawiłeś. To przez nie powstały w twojej psychice blokady, trudne do sforsowania. Ale w miarę upływu lat, przejdzie ci to, wtedy spojrzysz na swój problem z dystansu, nawet będziesz się z tego śmiał. Powdzenia, wszystko będzie dobrze!

Gość ciebie to bawi mnie
biere obrzydzenie jak taka stara ropucha uszcza do mnie oczko albo sie usmiecha niby zalotnie jak podstarzala kurewka

hmn, młode robaki w dupie mają - to jest objaw mądrości dojrzałej kobiety? zastanawiające... robaki giną z wiekiem, czy też się starzeją? a może są też robaki-dinozaury? poszukaj u siebie :D

Gość papwell
Chłopie daj spokój z takimi pytanami i to na kafe..bierz co chcesz..