Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vódka.....

Jaka najlepsza wódka?

Polecane posty

Gość vódka.....

witam Proszę o doradzenie w kwestii wyboru wódki? Ma być dla faceta 29 lat na prezent. może ktoś się orientuje czy są teraz w jakis zestawach? jestem mało pijąca ;) i nie mam pojęcia co jest dobre? cena nie gra roli. tzn myśle w graniccah do 60 - 80 zł; za 0,5 l ew. wjakimś zestawie fajnie pakowana prosze o pomoc

Gość vódka.....
co myślicie o finlandi? może być?

Gość ndklo
Finlandia! Zdecydowanie!

Gość vódka.....
dzięki z aodpowiedź. tak właśnie siedzę i się zastanawiam i wyczytalam właśnie o tej finlandi

Gość vódka.....
a dla faceta lepiej czysta czy na przykład finlandia żurawionowa?

Gość whwiuhwhwwhb
a nie lepiej iść do jakiegoś marketu na stoisko alkoholowe i tam popatrzec podotykać i wybrac cos? teraz sa takie fajne zestawy np wiski (sory za pisownei ale nie pamietam) ze szklaneczkami albo widzialam taki fajny zestaw z piersiówką :)

Gość btgjkl
faceci wolą czystą...

wódko ma, wódko ma, wódko maaaa.. któż bez ciebie sobie w życiu radę daaa? :classic_cool:

Gość vódka.....
whwiuhwhwwhb --- jutro się wybieram, tylko, że ja nie pijąca jestem i zależy mi żeby była dobra wódka a nie jakieś badziewie? ostatnio widziałam finlandie żurawionową i nie wiem czy to dla faceta 29 lat wypada czy lepiej czysta?

Gość whwiuhwhwwhb
jak już chcesz wódkę to TYLKO czystą faceci to nie baby nie lubia kolorowych alko :P

Gość flirciara stara
no te pakowane w takie ozdobne pudełka jak PAn tadeusz

Gość szukam pracy dobrej
jesli finlandia to moim zdnaiem tylko czysta, chyba ze wiesz ze facet przepada za zurawinowa, jesli nie masz pewnosci ja bym nie ryzykowala bo zurawinowa sztucznie smierdzi, jakos tak chemicznie i chyba nie kazdy ja lubi. ogolnie finlandia to popularna wodka, ja bym wybrala jakas mniej znana, bardziej ekstrawagancka np http://www.maxtrader.pl/pl/1,2,1,19732,3,0,-1,-1,0,14410,0/Red_Army_Vodka.html tylko ze to drogie cholerstwo chyba 400 zl jak nic

Gość whwiuhwhwwhb
a masz możliwość wejsc do Makro? tam jest fajny wybór, a ten zestaw z piersiówka widzialam na stoisku Alkoholi Tesco, wiesz grunt zeby mialo fajne opakowanie i dobrą cene ja tez sie nei znam na alkoholach ale jak prezent to moze fajnie wyglądac co nie?:]

Gość she3..
danzka porzeczkowa najlepsza ...

Gość vódka.....
whwiuhwhwwhb --- o to mi chodziło ;) + żeby była dobra. Do makro niestety nie mam możliwości, ale po innych marketach pochodzę. Tak się uczepiłam tej finlandi bo ja się nie znam a na jej temat dobre opinie czytałam. kurde fajnie by było jakby taka finlandia była właśnie w jakimś fajnych opakowaniu, no nic jutro pochodzę i pooglądam

Gość alkoalko
jak ma byc w fajnym opakowaniu, i dobra to polecam debowa, finlandia jest dobra ale taka zwyczajna troche jak na prezent.

Gość whwiuhwhwwhb
ale spojrz na to z tej strony taką finlandie czy inna wodkę to sobie chłop może kupić na codzien, a takiego wiskacza albo koniaka moze raz w roku wypić i poczuć sie jak prawdziwy men:D do tego cygarko i niech poczuje raz w roku świeta;)

Gość vódka.....
whwiuhwhwwhb--- masz rację ale ja się kompletnie nie znam ;) whisky, jakieś dobre mogło by być ale jakie ehhhh po prostu mam kupić coś na czym sie kompletnie nie znam. Jutro pójdę się rozejrze... p.s to ma być taki symboliczny prezent

Gość whwiuhwhwwhb
ja tez sie nie znam:) ale zawsze patrzę na opakowanie i cenę i dodatki:) zawsze mozesz pana sprzedawce zagadac moze doradzi.

Gość szukam pracy dobrej
a patrzylas na moje linki? wyslalam ci rozne wodki, nie takie banalne jak finlandia, przeciez ci pisalam ze ona jest banalna, jak moga byc tez inne alkohole to kup mu np mezcala,

Gość szukam pracy dobrej
albo absynt, likier z historia

Gość vódka.....
super podoba mi się , a powiedź mi jaka cena?

Gość OlgaBBB
ja tam od dawna gustuje w żubrówce i się sprawdza!

Gość gość
finlandia jest najlepsza! jeśli lubi smakowe to polecam finlandię porzeczkową jest pyszna! Może zapakuj jakoś fajnie tą wódkę? Tutaj jest świetny pomysł, na życzenia na butelce :) http://lajfhaki.pl/jak-dac-alkohol-w-prezencie,433.html

Gość ex_debill_znowu_po
4 i pół roku lejter;) Soplica Wiśniowa, Orzech Laskowy, Pigwowa najlepsze, mój facet się przekonwertował na nie;)

ja piłem ostatnio absolwenta cytrynowego. Był bardzo ok. Wiem że są jeszcze inne smaki ale nie miałem okazji jeszcze się napić.