Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mansonka16

PROBLEM Z BLIZNA PO OPARZENIU SIE ŻELAZKIEM

Polecane posty

jakos ok poltora tyg temu oparzylam sie żelazkiem na brzuchu , strup wczoraj zszedl mi, teraz zostal jasny slac na brzuchu. boje sie ze zostanie mi blizna .... czy to mozliwe i czy mozna na to jakos zaradzic ? jakies kremy zele lub cos innego ??? prosze piszcie

jesli rana sie juz zagoila to blizne smaruj kremem CEPAN - w aptece bez recepty, przyspiesza gojenie i ziarninowanie naskorka, solcoseryl tez jest dobry, ale raczej drozszy i moze byc na recepte

na oparzenia dobry jest tez TORMENTIOL-tez mozesz nim smarowac, dobrze sie po nim goi i dodatkowo lagodzi bol

dzieki bardzo :) jak teraz zaczne smarowac tym CEPANEM (polotrej tyg temu sie oparzylam) to pomoze in ei zostanie mi blizna ?

Gość aada to nie wypada
Kup alantan plus wzmaga goienie sie ran i przyspiesza odbudowę naskórka. Po takim oparzeniu nie powinno byc żadnej blizny

sporo jest jak widzisz specyfikow i to tanich, te z heparyna przyspiesza gojenie, alantan natlusci, zlagodzi i tez pomoze. Zrob sobie liste-idz do apteki i spytaj, ktore najlepsze. To powinno sie zagoic-szczegolnie, ze tak niedawno sie poparzylas