Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezwzględna suka

byłam dziś na uczelni złozyć papiery i ...

Polecane posty

kurwa same muły tam są!!!! boże lalunie z metrowymi tipsami i technoboye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko jeden facet mi się spodobał mrrr tylko nie wiem czy on będzie na mojej specjalizacji czy nie :P i nawiązałam kontakt z dziewczyną z mojej specjalności przez NK :) musiałam wam to powiedzieć :P możecie teraz po mnie jeździć :D

Gość nie trzeba było iśc
na Wyzszą szkołe lansu i baunsu.:classic_cool:

Gość
a na dzienne ?

Gość chmurkaaaaa
a co ci one przeszkadzaja? przeciez nie musisz nawet z nimi gadac :o nie masz przyjaciol, znajomych? ja rónież dostałam się na dziennie, ale nie zawiozłam jeszcze dokumentów. ale wiem, że dużo moich znajomych mam na uczelni także myślę, że jak na moim wydziale będą same lalunie, to i tak dam jakoś radę. bez przesady

Gość ciaraaa22
a jaki kierunek chcesz studiowac bezwzgledna suko???:)

Gość chmurkaaaaa
może te lalunie okażą się fajnymi, równymi babkami ? nie ocenia się ludzi po wyglądze :)

edytorstwo bądź resocjalizację. raczej nie są fajne.Raz nawet do nich zagadałam, spytać się o coś tam to wyczułam w nich taką jakby pogardę.Stały tam we dwie i tylko ze sobą rozmawiały z nikim więcej.Ale parę fajnych osób też tam było :D

Gość iuiuiuiuiuii
stduje historie i archeologie jednoczesie jestem jedyna "lalunia " jak to okreslasz na kirunku i z doswiadczenia wiem ze mimo ze jestem b. zadbana na dobre kierunki nie dostaja sie takie laskie tyko na np. pedagogiki, turystyki itd,. Musialas slabo sie uczyc. Pewnie jestes zaszczuta szara mysza. Mam polmetrowe tipsy doczepione sztuczne czarne wsloy i kilogram tapety i co z tego? to takie wazne czy to jakim jestem czlowiekiem? zenujace :/ zaszczuta szara mysz. Nie podba Ci sie taki styl? to sie nie patrz:/ i nie zazdrosc. ja przyjacznie sie z punkowa i metalowa a sama jestem wizualna kopia Dody w koloorze czerni i co z tego? jak czlowiek jest liberalny, nie zamkniety w schematach i amdry to nie patrzy na wyglad drugiej osoby lecz to jakim jest czlowiekiem. :/

Gość iuiuiuiuiuii
edytorstwo bądź resocjalizację-> najwieksi debile z mojej dawnej szkoli szli na resoclaizacje. No coz nie uczylas sie na tyle y isc na bardzoiej prestizowy kierunek to teraz cierp z "lalauniami". Mnie tez na poczatku odtracono,ze jestem na opewno glupia. Byly komentarze jak taka lalunia sie tu odtalala? teraz koncze oba kierunki i mysle na doktoratem. Autorko jestes schematycznie myslacym czlowiekiem. Nienawidze takich ludzi

Nienawidzę takich ludzi i vice versa :) nie bedę się przed tobą tłumaczyć czy się slabo uczyłam czy nie bo po hooj ?:) a prestiżowe kierunki zostawiam takim kujonom jak ty:) nie byłam szara myszą, maturę zdałam najlepiej w klasie ale nie poszłam na prestizowe kierunki bo nie chcę być zadufaną w sobie pizdą, która wyżej sra niż doopę ma :)Tyle w temacie :D

Gość iuiuiuiuiuii
bezwzględna suka Nienawidzę takich ludzi i vice versa nie bedę się przed tobą tłumaczyć czy się slabo uczyłam czy nie bo po hooj ? a prestiżowe kierunki zostawiam takim kujonom jak ty nie byłam szara myszą, maturę zdałam najlepiej w klasie ale nie poszłam na prestizowe kierunki bo nie chcę być zadufaną w sobie pi**ą, która wyżej sra niż doopę ma Tyle w temacie to w kocu jestem lalunia czy kujon? ale dalas mi satysfakcje tym stwierzdzeniem. Kujon? czy osoba uczaca sie duzo to kujon? Jakbym kula tobym nie miala czasu na 3 razy w tyg fitnes, lekka opalenizne, tipsy, przedluzone wlosy. MNa to trzeba zarobic a ja oprocz 2 kirunkow dziennych pracowalam w sklepie 2 dni w tyg od 8-16 plus wieczorem mialam czas na znajomych. Nie poszlas bo nie chcaialas byc zadufana pinda hahahha :D jasne a skad wisz ze najlepiej zdalas mature skoro wynniki sa anonimowe? haha dosc ze jestes niezadbana mysza zazdrosna to jeszcze kretynka.

skąd wiem??? a stąd, że jako jedyna zdawała rozszerzony polski, WOS i biologię i zdałam je bardzo wysoko a zresztą hooj ci w doopę, wypierdalaj stąd nie chce dyskutowac z tobą szmato. tak, nie znam innego słownictwa prócz wulgaryzmów i wiesz co??? zajebiście mi z tym :D poza tym sama się nazwałaś lalunią wiec OCB??? Gdybyś tak bardzo lubiła siebie to nie zwracałabys uwagi na topiki takie jak ten, boli cię że lalunie są obrażane i brane za głupie a wiesz czemu tak jest??? bo wygląd odzwierciedla osobowość i ty kreując się na plastik dajesz innym sygnał, że jesteś głupia! Dobrowolnie to robisz a potem narzekasz, że jesteś tak odbierana.

Gość iuiuiuiuiuii
skąd wiem??? a stąd, że jako jedyna zdawała rozszerzony polski, WOS i biologię i zdałam je bardzo wysoko a zresztą hooj ci w doopę, wypie**alaj stąd nie chce dyskutowac z tobą szmato.---> dobrze ti znaczy jak na max 50%? nikt kulturalny, madry nie wyraza sie w ten sposob bo jest takie madre przslowie"Jak Jan mowi o Pawle to swiadczy nie o Pawle ale o Janie". Zwaracam uwage na topiki bo zal i takich ludzi jak Ty. Mam kase bo zarabiam na napiwkach w wakacje duzo ze wzgledu na piekne cialo, stduiuje prestizowe 2 kirunki i mam piekna buzie:;) a Ty co masz? z racji na twoje wczesniejsze wypowiedzi wnioskuje: a) studia bez znajomych b) paskudny ryj c) przyszla prace w domu dziecka za 1000zl pozdro:* Kreuje sie na plastik bo takie laski sa sexowne. Lubie czuc na sobie spojrzenia mezczyzn. dziewczyno koncze z wyroznieniem 2 kirunki w Krakowie zgadnij na jakim uniwerku? ;p i mysle o dokrtoracie. jestem "lalunia" po szkole baletowej mowiaca biegle 3 jezykami: ang, niem i lacina. Mozesz mi skoczyc zaszczuty pasztecie. resocjalizacja hahha. Dno.

Gość ciapkaaa
iuiuiuiuiuii wiesz, mimo tego ze sie kłocicie to dzieki za te słowa ktore napisalas, bo ja chcialabym studiowac dwa kierunki jednoczescnie- psychologie i logopedie. a jak do tej pory to ludzie mi tylko skrzydła podcinaja:)a tak chcialabym moje marzenia spełnic:) p.s. znam dziewczyne ktora jest jak to okreslacie "lalunia". i co?? jest jedna z moich najlepszych przyjaciółek, zawsze moge na nia liczyc, a znam ją juz od 8 lat. ona ma po prostu taki styl i ja to w pełni akceptuje. ludzie jest 21 wiek- i tolerancja! Tak jak sie nie ocenia ksiazki po okładce, tak człowieka sie nie powinno oceniac na podstawie wygladu.

Gość rwegrwege
jakos tak wydaje mi sie, ze ty sama ejstes wlasnie taka pusta lalunią, takze doskonale ebdziesz sie czula na studiach wsrod tych mrrrr afcecików

Gość iuiuiuiuiuii
[zgłoś do usunięcia] ciapkaaa iuiuiuiuiuii wiesz, mimo tego ze sie kłocicie to dzieki za te słowa ktore napisalas, bo ja chcialabym studiowac dwa kierunki jednoczescnie- psychologie i logopedie. a jak do tej pory to ludzie mi tylko skrzydła podcinaja a tak chcialabym moje marzenia spełnic p.s. znam dziewczyne ktora jest jak to okreslacie "lalunia". i co?? jest jedna z moich najlepszych przyjaciółek, zawsze moge na nia liczyc, a znam ją juz od 8 lat. ona ma po prostu taki styl i ja to w pełni akceptuje. ludzie jest 21 wiek- i tolerancja! Tak jak sie nie ocenia ksiazki po okładce, tak człowieka sie nie powinno oceniac na podstawie wygladu. -> JESLI CHCESZ CIAGNAC 2 KIERUNKI RADZE NIE ZACZYNAC 2 jednczesnie. Nie znam odsoby ktora by tak sobie poradzila. Zacznij wpierw 1 a najlepiej na 2 roku 2 jak cos zrobisz sobei dziekanke raz z 1 kierunku raz z drugiego. Dlaczego wpierw 1 zaczac potem 2? bo moze czesc przedmiotow ci sie pokryje to po pierwsze a po drugie bedzie naprawde prosciej. 1 rok to odsiew. Chciec znaczy moc. Ja paracuje, jestem wypindrzona i ciagne 2 kierunki plus mam czas dla znajomych./ Ale w ciagu roku wogole nie oggladam tbv, nie mam wogole wonnego zcasu. I co m oze byc kujonskie. W wakacje mam zasade ze chociaz 1 podrecznik na zapas czytam z przedmiotu najciezszego. w wakacje to 1 godz dziennie czyli tyle co nic a w ciagu roku szkolnego juz cos jestem do przodu i w wakacje juz odkladam na kosmetyki itd na rok nastepny. :)

Gość lady horror from outer space
uiuiuiuiu skoro studuiujesz w krk to pewnie znasz erzulię bratek? pozdrów ją ode mnie 🖐️

Gość ciapkaaa
właśnie mam taki zamiar- najpierw zaczac 1 a na drugim roku zaczac drugi. Wiem ze wszystko naraz to bez sensu. Duza ilosc nauki mnie nie dziwi, bo lubie sie uczyc:) a archeologia- bardzo fajny kierunek i interesujacy- musisz byc tego pasjonatka, czego Ci gratuluje.

Gość lady horror from outer space
ta jeśli to co mówiła to prawda.Pozdrowisz erzulke czy nie???:P