Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdybajaca

Starsi panowie

Polecane posty

Gość Gdybajaca

Sporo moich kolezanek wyszlo w tym roku za maz. Nie byloby w tym nic dziwnego, gdyz one i ja mamy po 27 lat. Jednakze 1/3 z nich zwiazala sie ze starszymi panami! Nie mam tu na mysli mezczyzn starszych o kilka lat, tylko takich, ktorych dzieli od wybranek znaczna roznica wieku. Przykladowo, jeden ma 57 lat, drugi 53 :o Dla mnie to ogromna przepasc! Dodatkowo, jedna rozwiodla sie z mezem rowniesnikiem dla starszawego wykladowcy, druga - odbila swego szefa zonie. Ogladam na NK zdjecia ze slubow - mlode jedrne ciala przy starych i pomarszczonych - i nie bardzo wierze w milosc... a na pewno nie w pociag sexualny

Gość kobieca jak cholera
też sobie upoluj grzyba, jak Cię temat rusza :D

Gość Gdybajaca
Nie chce :)

Gość kobieca jak cholera
facet co stoi na portfelu jest wyzszy, młodszy, przystojniejszy, mniej łysy ..... itd :D

Gość superowsko
a ja bylam w zwiazku z facetem o 20 lat starszym i bylo super. i nie dla kasy bo byl biedny jak mysz koscielna. i bylo super, nie ma to jak doswiadczony facet. jak dba o siebie i dobrze wyglada to jest o wiele atrakcyjniejszy niz jakis mlokos z burza hormonalna. zwiazek zakonczylam bo odkrylam ze jednak nie pasujemy do siebie temperamentem i nie wytrzymalabym z nim dluzej. ale tak moze sie stac z kazdym zwiazkiem. mialam tez romans z facetem o jakies 17 lat starszym, z tego co pamietam (byl wtedy ok 40-stki), i normalnie... odjazd, rewelka. nie dosc ze super wyglad, doswiadczenie, to w lozku - pierwsza klasa. 10 na 10. bardzo milo wspominam :)

Gość dupa taka jak ty ty i ty...
to z pewnościa o mnie piszesz jak masz na imię?

Gość superowsko
e tam, po co sie przedstawiac.