Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka22wawa

Pojscie do łóżka z byłym facetem

Polecane posty

Gość Anulka22wawa

Ktos przespał sie z byłym facetem?

Gość Anulka22wawa
Pytam bo ja wyladowałam z eks w łózku, było cudownie ale jal ledwo wyszedł to juz właczyła mi sie tesknota :(

Gość Anulka22wawa
No i jak się potoczyły wasze dalsze losy? Zachowywał sie tak jak byscie byli razem czy po seksie był obojetny i pojechał sobie?

Gość poweim jedno
😭 nie warto...

zacznijmy od tego ze jak sie obudziłam to mało sie nie porzygałam.on miał jakąs nadzieje ale od razu mu ja rozwiałam.do dziś jesteśmy przyjaciółmi, własnie jedziemy razem na wakacje z jego dziewczyną

Gość Anulka22wawa
Sa plusy i minusy. Mnie było z nim zajebi****. Lepiej niz za czasów zwiazku, był jak zawsze czuły i kochany, ale niestety nic nie trwa wiecznie :( Teraz jest daleko ode mnie i oczywiscie tesnie za nim

Gość Anulka22wawa
Czyli to ty byłas ta osoba, która nie chciała to troche zmienia postac rzeczy. W moim przypadku jest tak, ze to ja bardzo chce wrocic ale mój kochany ma cały czas jakies obiekcje i watpliwosci. Poza tym osattnio spedzamy ze soba bardzo mało czasu bo on ma kupe problemów na głowie

Gość Anulka22wawa
Czemu załosne? Co w tym złego, ze dwoje ludzi, którzy byli ze soba długo maja ochote na seks? Nie mamy nikogo a wiem, ze on nadal mnie kocha tylko pewne okolicznosci nie pozwalaja nam na bycie teraz razem :(

Gość Anulka22wawa
No fakt jak ostatnio przestałam zasypywac go smsami i telefonami to stał sie bardziej czuły, ale nadal widujemy sie cholernie rzadko :( Miałam watpliwosci co do tego czy mnie kocha, ale powoli zaczynam rozwiewac te watpliwosci

Gość Anulka22wawa
No raczej wyjscia nie mam. On ma teraz sporo waznych spraw na głowie i przez to bardzo mało czasu dla mnie. Jest i tak poprawa bo jeszcze jakis czas temu mielismy w ogole nie miec ze soba kontaktu, wiec wszystko idzie w dobrym kierunku. Mam nadzieje, ze za jakis czas bedzie to wszystko za nami.