Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osccccarowkaaa

CZy istnieja idealni faceci????????????

Polecane posty

Gość osccccarowkaaa

czy sa tacy i jakie cechy posiada taki facet.i jaki jest dla kobiety?????????

Gość kobieca jak cholera
mój był idealny, póki go nie wylali z roboty ramach restrukturyzacji.. :O ale i tak go lubie :)

Gość rozsadna mamuska
tak samo jak nie ma idealnych kobiet;)

Gość nie oznacza ale
żartujesz:)

Gość eliza82
Nie ma ideałów. Zarówno mężczyzn, jak i kobiet. Chociażby nie wiadomo jaki facet był cudowny, zawsze znajdziesz w nim jakąś wadę. Chodzi o to, by kochać go pomimo wad i akceptować to, że idealny nie jest.

Gość czarnulkaaaa.........
jasne ze nie ma ja jak zobacyłam swojego obecnego to chodzący ideał ale jak sie pozniej okazało jedynie z wygladu bo charakter ma paskudny szczerze mówiąc wrecz nie do wytrzymania...

Gość osccccarowkaaa
moj facet moze niejest piekny.ale ma w sobie to cos co mnie do niego przyciaga.a charakter ma super.ma kilka wad jak kazdy ale zalety przykrywaja wady.

Gość kobieca jak cholera
Mój jest idealny. Idealny dla mnie :)

Gość dupa taka jak ty ty i ty...
A ja? to co? sam ideał

idealny -indywidualna rzecz każdej kobiety/mężczyzny

Gość osccccarowkaaa
Dla mnie moj facet jest idealny.z charakteru, choc z wygladu nic mu nie brakuje.Takiego faceta zawsze chcialam miec i chyba sie udalo.Chcialabym zebysmy byli juz zawsze razem, zeby nic nam a ni nikt nie stanal nam na drodze.

Gość womenINred
nie ma...

Gość Schira
Ja spotkałam kiedyś idealnego faceta był przystojny ,inteligentny zadbany ,jak z nim gdzieś wychodziłam wszystkie moje koleżanki mi go zazdrościły i nie kryły się z tym nawet nieznajome kobiety się za nim oglądały a moi rodzice w niebo wzięci byli jak go poznali po prostu ideał lecz jak się po jakimś czasie okazało każdy ideał ma wady to znaczy mój akurat wziął bez trudu to co chciał i po krótkim czasie oznajmił mi że ma inną dziewczynę chcę z nią zostać a po paru dosłownie miesiącach milczenia powiedział mi że jest po ślubie ale chciałby potajemnie wracać do naszego dawnego życia palant jeden to ja mu powiedziałam że mam już innego faceta jak dla mnie może to nie ideał ale się dobrze dogadujemy i że mieszkamy z sobą 4 lata i planujemy wziąć ślub a on do mnie jak byś zmieniła zdanie to ja się wprowadzam niedaleko twoich rodziców dramat .Więc idealny facet na pewno nie istnieje a jeśli takiego spotkacie to napiszcie gdzie go znalazłyście bo sama jestem ciekawa?

Gość mhmjh,h,h,hk,
Moj byl dla mnie idealem przez dluzszy czas dopoki nie odkrylam co robil za moimi plecami i co tak naprawde o mnie myslal

Gość Stokrota:)
NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie ma idealnych facetów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!