Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evod

co byscie zrobily

Polecane posty

Gość evod
sorry, cos mi nie wskoczyl teks. mam pyanie, co byscie zrobily na miom miejscu? upily tansze, uzywane mieszkanie i zaszly w ciaze czy kupily wieksze, dozsze i nowe czyli do urzadzenia i odczekaly z zajsciem w ciaze kilka lat?

Gość zo za pytanie...
Jakbym chciała dziecko to kupiłabym tańsze mieszkanie, jakby mi się nie spieszyło to droższe - proste

Gość evod
up

Gość ja zrobiłam tak
większe, droższe i nowe, a potem ciąża i jakoś na wszystko wystarcza :) wszystko zależy od tego jak stoicie finansowo :) tańsze, nie zawsze taniej wychodzi jak musisz remontować od podstaw, no i okolica i sąsiedzi... ja wybrałam droższą wersję, ponieważ teraz mam na osiedlu dwa przedszkola, przychodnię, aptekę, sklep, super nowoczesne i bezpieczne place zabaw, park, blisko do jeziora, i mnóstwo dzieci w podobnym wieku, super miejsce na wychowanie dziecka :) to była najlepsza decyzja w naszym życiu, nie wyobrażam sobie mieszkać na starym osiedlu wśród emerytów!

Gość evod
no wlasnie boje sie czy nam na wszystko starczy. a na jak dlugo odlozylas ciaze? bo ja juz od ponad 3 la czekam na ten wlasciwy moment i zawsze jest cos wazniejszego...

Gość evod
odpowie jeszcze ktos?

Gość ja pisze z wlasnej perspektywy
kupiłabym wieksze i nowe a z ciaża poczekałabym kila lat.

Gość hehehehehehehehehh
ja bym brala uzywane tzn z rynku wtornego, zreszta wzielam i nie zaluje, zrobilam remont, jest dokladnie tak jak sobie wymarzylam, za to brat kupil na rynku pierwotnym i juz 2 razy przekladali mu termin odbioru a dziecko w drodze :o

Gość ja zrobiłam tak
planowaliśmy dziecko przed 30 stką, ale w ciążę zaszłam kilka dni po 30 urodzinach, już 3 lata mieszkaliśmy na swoim, a znaliśmy się 10 lat :)

Gość Cmokus20
Ja mam 21 lat.. mam juz swoja dzialke... chcemy sie budowac... ale takze pragniemy dziecka.. i sie o nie staramy.. co lepsze mamy jeszcze wyjechac do niemiec.. jeslk bedzie dziecko pojedzie sam a chatka bedzie rosla.. :)