Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda staruszka

Czy kobieta po 50 może byc na tyle atrakcyjna zeby oglądali się za nią faceci?

Polecane posty

Gość quekllla
e tam, wg mnie kiszka i nie można

Gość upssss
śmieszne pytanie!

moznna:) ale musisz przede wszystkim czuc sie atrakcyjna i tak o osbie m,yslec:) bez tego inni tak nie pomysla

Gość quekllla
pewnosc siebie przede wszystkim

Gość alegosos
o tak

Gość efefef
polecam krioterapię, czlowiek zostaje poddany temperaturom ponizej zera

Gość anastasja8977
i mlodnieje :D wiem! byłam na tym i czuję sie po tym jak nowo narodzona! przy okazji bylo dużo smiechu i zabawy a ja wyglądam i czuje sie swietnie!

Gość anastasja8977
zabieraj stąd tego linka!

Gość grabarz z długoletnim stażem
ta,,,,atrakcyjna, zwłaszcza w prosektorium!

Gość grabarz z długoletnim stażem
30 latek jak mu zapłaci

Gość upskaaaz
pewnie ze moze, mozesz sobie zrobic np sculptre w keramedzie (wroclaw)

Dla mnie ważne jest, że gdy idę z moją córcią, to nie musi się mnie wstydzić.Wagę mam w normie, włosy zadbane, skromny makijaż, ubranie nie krzykliwe i odpowiednie do wieku.To nie znaczy,że jakieś starodawne, nie...Lubię sportowy styl. Nie każę córce mówić sobie po imieniu, bo nie wstydzę się swojego wieku.Atrakcyjna...a niby komu? Facetom? A warci są tego? Hm, ci, którzy są warci tego ubiegania się, są zajęci swoimi hobby, a większość nie jest tego warta, wierzcie mi. Więcej od nich wart jest ,,Święty Spokój". Łącznie z moim menem, hi, hi.

Gość śmiech na sali.........
ŻADEN facet podkreślm ŻADEN nie jest wart,żeby starć się wyglądać młodo tylko dla niego.Tym,które tak myślą współczuję bardzo.Kobiety jeżeli chcecie czuć się młode we własnej skórze to róbcie to dla siebie,a nie dla jakiegoś capa.

Gość o rajuraju
papaja303--Zgadzam się z Tobą.Tylko troszkę mnie dziwi,że wagę umisciłąś na pierwszym miejscu jakby ona była najważniejszym wyznacznikiem wygladu kobiety,w ogole osoby,i ze nie musisz sie wstydzic swojej wagi. Zauwaz,ze waga ciała nie zawsze jest zwiazana z obżarstwem,lenistwem czy odwrotnie anoreksją czy zbytnim forsowaniem organizmu.

Gość ssdsqrewqrw
Nie trzeba wyglądac jak 20, żeby podobac się facetom.Nawet niektóre 20 nie wszystkim sie podobają:) Fakt, że jakis procent mężczyzn , uzna kobietę 50 letnią juz za nieatrakcyjną, bez względu na to jak wygląda i co by ze sobą nie robiła. Ale z tego co widzę w swoim otoczeniu to zadbane, pewne siebie, spełnione i zadowolone z życia 50-tki nie maja problemu ze znalezieniem adoratorów.

Masz racje, ale całe życie miałam na jej punkcie obsesję, bo byłam puszystsza, a gdy niedawno trochę schudłam, to się nacieszyć nie mogę. Ale masz rację, odszczekuję swoje powyższe słowa....Bo... jeśli choroba, to tak! Ale jeśli chipsy, kiełbaski, ciasteczka?

Gość asdads
ajak ostatnio schudłaś to nie masz wiecej adoratorów?

Gość uważam choć mam 22 lata...
że w tym wieku najważniejsze jest bycie zadbaną i uśmiechniętą, oraz że niedobór kg nie jest korzystny...moja mama ma już 65 lat, owszem jest nieco przy kości, ale jaka ona ma cere- zero zmarszczek, jasna cera i wszyscy jej dają niecałe 40 ;) Chciałabym tak wyglądać za te ści lat. Ale jest piękną kobietą ! Powodzenia

He, he ,do szczupłej jeszcze mi daleko, ważę 64 kg.Gdy zjechałam parę miesięcy do 57 kg, to nie było dla mnie korzystne. Rysy wyostrzyły mi się za bardzo.

Gość uważam choć mam 22 lata...
papaja-----> ile masz wzrostu?

Gość Tyskie
Zadbane kobiety pięćdziesiącioletnie, spróbujcie znaleźc równolatka który byłby równie atrakcyjny jak wy.To jakiś biały kruk, rzecz prawie niemożliwa. Szukając natrafiamy na jakieś miśki, z mięśniem piwnym, stroniące od sportu i fitnesklubu, nierzadko z lukami w uzębieniu, a jakie taki pan ma wymagania odnośnie partnerki.... Natrafić na faceta który ma jakąś pasję, jest inteligentny i z poczuciem humoru, może i aparycję ma nadgryzioną zębem czasu, ale jest do przyjecia, to jak trafić szóstkę w totolotka. Zdarzają się tacy, przeważnie za granicą i przewaznie zajęci. Nie jest to anons, jednakże.....

160 cm. No, z pięć kilo nadwagi, ale ....Wkrótce robię szóste oczyszczanie wątroby, to zleci z kilogramik.

Gość o rajuraju
A mnie śmieszy właśnie takie coś jak u papaja303.Gdy byłaś młodsza byąłś puszysta,a teraz schudłąś i dalej chudniesz i myślisz,że tracąc wagę jesteś taka zadbana i super. Nie rozumiem tej mody na szczupłosc pan w wieku dojrzałym.W wiekszosci pan w wieku młodszym były paniami pulchniejszymi,a teraz za wszelką cene chca stac sie paniami zbyt szczupłymi.Jezli nie choruje sie na jakies choroby które zwiekszaja wage,nie zazywa lekow zwiekszajaca wage to waga przez caęł zycie powinna byc prawidłowa.

Tyskie, masz rację. Cycuszki muszą koniecznie sterczeć do góry, najlepiej takie grapefruitki.Mieć około trzydziestki, nie więcej. Zgrabne nóżeczki, tyłeczek w stringach. To ich kręci. Ale, gdy jakaś choroba pojawia się na horyzoncie, to i stare gnaty własnej ślubnej, są znośne, he,he

Gość 50siątka
o raju raju Poczytaj o hormonach,zaburzeniach w okresie menopauzy to bedziesz wiedziec dlaczego kobiety w tym wieku mają sklonnosc do tycia i dlaczego tak rygorystycznie pilnuja wagi.

Gość o rajuraju
50siątka a przeczytałaś mój post dokąłdnie?Chyba nei za bardzo.Mnie chodziło o to,ze własnie kobiety dojrzałe staraja sie za wszelka cene schudnac mimo,ze były zawsze pulchniejsze>przeceiz wiekszosc kobiet ma pełne sylwetki,takei kobiece.A gdy dopada je pewien wiek to na hura zrzy\ucja kilogramy aby tylko ktos nie pomyslał,ze one są "niezadbane"

O rajuraju, zbaczamy z głównego wątku. Schudłam raptem 3-4 kilo, przy okazji oczyszczania organizmu. Starałam się trzymać wagę przez całe życie, ale nie byłam szczuplutka, no nie. Ale zostawmy moją wagę.

Gość o rajuraju
papaja303--A kogo to wina,ze faceci maja wymagania:-) Przecizę to wina samych kobiet,ze tak jest. Większosc kobiet sam od nastoletnich lat robi wszystko aby facetowi sie przypodobac,aby wygladac lepiej niz kolezanki.