Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfdjskhfkjsdghdkgh

zapisy na egz na prawo jazdy

Polecane posty

Gość nfdjskhfkjsdghdkgh

ktos byłw takiej sytuacji założmy że 1.08. kończy mi się ważność egz. teaoretycznego (pół roku) 20.07. na przykład nie zdaję praktycznego a następny wolny termin z praktycznego jest np. 10.08 więc nie mogę się już na niego zapisać. czy mogę już tego 20.07 zapisać sie na egz. TEOR. np. na 2.08???? czy będę musiała czekać z zapisem aż do 1.08. kiedy teoria wygaśnie i zapisać się tym samym na jeszcze późniejszy termin? bo wtedy niepotrzenie się wszystko wydłuża... ktoś wie?

po niezdanym egzaminie 20.07 zapisujesz sie na teorię. ale trzymam kciuki,zebys zdała tego 20.07:) pozdrawiam ja 17.07 bede walczyc 3.raz...

Gość nfdjskhfkjsdghdkgh
tak tylko podałam te terminy żeby było prosciej ale jakoś niedługo będę zdawać już mam dosyć... powodzenia 17 i mam nadzieję że rzeczywiście jest takjak mówisz, bo inaczej to bezsensowne czekanie

Gość mikolina554
ja będe zdawać po raz 4 i ostatni 03.08 a teoria upływa mi z dniem 17.08 ... ehhh nie mam smykałki do prowadzenia samochodu jednak ale kasy szkoda. :(

Gość mikolina554
aaaaa! i powodzenia oczywiście :D

Gość nfdjskhfkjsdghdkgh
ostatni w sensie że wiecej nie zdążysz? i jakbyś nie zdała to zapisujesz się na teroię już 3.08. na termin po 17.08???

Gość nfdjskhfkjsdghdkgh
no powodzenia też życzę

damy rade! ja bede zdawac do bólu,az mi sił starczy.i pieniedzy...jak mi na chleb bedzie mialo zabraknac,to wtedy zrobie przerwe;) tez powodzenia!

Gość mikolina554
właściwie to nie wiem jak to jest dokładnie ale zdaję ostatni raz bo tym razem zdam! wykupiłam dodatkowe godziny i już boję sie jak cholera a to mi dobrze wróżny (wcześniej zero stresu) :P i szczerze powiem, że myślałam, że jeśli zdążyłabym mieć jeszcze 4egz w lipcu np 29 to w sierpniu 30 też będę mogła przystąpić np 5 raz.. myślałam że liczy się miesiąc, a nie dzień.. ale o to zapytać trzeba będzie w wordzie :)

bluebird - mam pytanie, bo wlaśnie jak teoria wygasa, umawiam się na teorię, i musze mieć zaświadczenie z dodatkowych 5 jazd, w momencie zapisu na teorie czy praktykę? u mnie czeka się 3 miesiące na egzamin:|

cholerka,ale chwila moment, obowiązkowych 5 h jazd jest po niezdanych 3 egzaminach praktycznych.poza tym,teraz egzamin teoretyczny i praktyczny jest jednego dnia,ale nie wiem,czy to dotyczy tylko zdajacych po raz pierwszy,czy wszystkich (mysle,ze wszystkich)

czyli odpowiadając na Twoje pytanie, wg mnie, jeżeli wygaśnięcie ważności testów zbiegnie się z kolejnym 3. ( czyli 3, 6, 9,12...)niezdanym egzaminem,to wtedy musisz po prostu zapisac sie na teorie i praktyczny jest tego samego dnia,po zdanym teoretycznym.tak mi się wydaje,ale pewna nie jestem.

Gość nie wydaje mi się że możesz
u mnie jest do wyboru egz łączony albo osobno niezależnie który raz się zdaje czy na pewno można na tą teorię (lub łączony) zapisywać się tak jak napisałam i tak jak odpisałas mi w pierwszym poście??? kurcze, oby...

Gość nie wydaje mi się że możesz
zmienił mi się nick - to ja autorka tematu

pewności nie mam,słuchaj,zadzwon tam . zakichanym obowiazkiem pani siedzacej po drugiej stronie słuchawki jest udzielenie Ci takiej informacji