Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość walk away

Dziwny typ... nie wiem jak się ustosunkować...

Polecane posty

Gość walk away

poznalam niedawno (bardzo niedawno) faceta. w miare szybko nasza znajomosc sie potoczyla. Gadalismy i gadamy o wszystkim doslownie. Czasami mam nawet dosc tej jego szczerosci. W skrocie jego przeszlosc: byl z laska 1,5 roku, pierwsza jego milosc, materialistka, owinela go wokol palca, ten nabral w ch** kredytow na jej widzi mi sie ( tak, tak dla mnie to tez nie do pojecia, bo przeciez rozum tez trzeba miec), teraz nie ma pracy i pelno problemow z tego tytulu, bo jakos dlugi trzeba splacic. Niewazne, dla mnie to na razie nie jest naijstotniejsze, bo tez wiele w zyciu przeszlam i wiem ze z kazdego gowna idzie sie podniesc. najbardziej co mnie w nim boli to to, ze w kazdej lasce widzi ta swoja byla, mowi mi ze nie wie czy kiedykolwiek bedzie w stanie znow pokochac, o zaufaniu nie wspominajac, bo dla niego to abstrakcja :o mowi mi ze mu na mnie zalezy, ze sie ode mnie uzaleznia.. i co najlepsze ja mam to samo, bo zaczyna mi na nim zalezec, mimo praktycznie samych pesymistycznych mysle.. z drugiej strony mysle tez racjonalnei pod kątem tego co do mnie mowi.. Nigdy dzieki bogi nie brakowalo mi pieniedzy, mimo ze mnie stac na duzo rzeczy i wiem ze nie mam najorzej, nie patrze przez pryzmat $$ i nie oceniam z tego powodu. Tylko nie wiem jak mam go do tego przekonac :( moze czas by pozowlil na to, ja nie mam godnosci aby kogokoliwek i na cokolwiek naciagac, ale boje sie ze on sie wycofa wczesniej niz sie o tym przekona:o poradzcie mi jak z nim rozmawiac, jak reagowac na to kiedy mnie sprawdza.. ma chlopak kompleksy, boi sie ze znowu trafi na kogos nieodpowiedniego i wpakuje sie w klopoty.. mimo ze wiem, ze chcialby sie do mnie zblizyc...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować