Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mżonka

wstyd mi za mojego męża

Polecane posty

Gość mżonka

Mój mąż ma 35 lat, jesteśmy po poślubie 15 lat. Lecz on sie teraz bardzo zmienił. Wciąż mówi o seksie, nawet przy rodzinie, znajomych i obcych osobach, obmacuje mnie przy innych. Ostatnio zauważyłam, że podrywa inne kobiety np.sąsiadki, moje siostry i je również obmacuje. Nie wiem co robić, upominam go a on nic sobie z tego nie robi. Wstyd mi za niego, póżniej ja muszę go tłumaczyć przed innymi.

Gość mżonka
Mamy 15-letnia córkę, ona doskonale widzi co robi jej ojciec i tez sie go wstydzi. Kilka dni temu powiedziala mojej siostrze ze wstydzi sie swojego ojca!:(

Gość depeche
co ty pierdolisz ? masz 16 lat , jesteś dziewczyną to jest mężczyzna w wieku 35 lat :) do czego ma się odnosić twoja odpowiedz typu "miałam tak samo" :D

co ty pie**olisz ? masz 16 lat , jesteś dziewczyną to jest mężczyzna w wieku 35 lat do czego ma się odnosić twoja odpowiedz typu "miałam tak samo" hahahahahahah

Gość depeche
przepraszam "miałam to samo" *:D

Gość carlo rossi
to taki wiek u mezczyzny... hormony.. czesto w tym wieku faceci maja kryzys i probuje udowodnic sobie ,ze jeszcze niejedno moga. zbesztaj go i zmus do opamietania

A ja myślę, ze on sądzi, iz dzieki swojemu zachowaniu jest na czasie :D Jak to mówia poniektórzy cool :D Moze przeżywa drugą młodosc... ?

Gość mżonka
nie wiem, czy publiczne łapanie za piersi sąsiadki jest cool :(

Gość toz to tragedia
nie rozumiem czasem Was kobiet..facet ma ochote na seks mowi o tym -zle nie mowi i nie ma ochoty tez zle

mżonka - podawaj mu brom :D :D Powiedz, że to jakieś witaminki, które dla Was kupiłaś - bo teraz jakieś wirusy panują, grypą żołądkową postrasz czy coś :P Przejdzie mu po tym :D

Gość Bogdannnnn
Nie martw się. Miałem tak samo ! ;)

Gość Bogdannnnn
taaa.. jakby brom można było kupić w kisku ruchu hehe. Poza tym podawanie środków farmakologicznych komuś bez jego wiedzy albo zgody jest przestępstwem. hehe

Gość 1234567....
to że facet w wieku 35 lat jest w pełni sił witalnych i myśli o seksie nie jest niczym złym ....ale uważam że takie zachowanie jest zdecydowanie nie halo ma ochotę na sex ok.... ale niech nie zachowuje się jak spuszczony z łańcucha pies który dawno nie miał suki ....jest w takim wieku że powinien panować nad swoimi emocjami ...zachowaniami i słowami dla mnie obmacywanie najbliższej rodziny czy sąsiadki jest nie dopuczalne ja na Twoim miejscu porozmawiałabym z nim poważnie i powiedz że się wstydzisz jak i Wasza córka

Bogdannnnn - a znajomi lekarze i kobieca przebiegłość to od czego są? :P Już widzę jak mąż idzie składać zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na żonę, bo mu podawała 'witaminki' :D Zawsze może naściemniać : 'kochanie, to mikstura na potencję była, nie chciałam Ci mówić, ale ostatnio w łóżku nie jest jak dawniej' :D

Gość mżonka
Wciąż mu to mówię, krzyczę, czasami nawet płaczę gdy słyszę ze moja 20 letnia siostra skarży sie ze on znowu ją obmacuje i rzuca jakimiś obleśnymi tekstami lub robi jakieś aluzje na temat stosunków z nią.

Gość Bogdannnnn
bua haha.

Gość Bogdannnnn
A tak - myślisz dlaczego brom wycofali w wojsku ? Bo okazało się że ma skutki uboczne. Więc jeśli po jakimś czasie stosowania okazałoby się że mąż na coś będzie cierpiał i zdrowie zacznie mu szwankować i wyląduje w szpitalu a w nim stwierdzą, że ma wysokie stężenie tego i tego, to myślisz, że jak to by się dalej toczyło ? Ps. nie można podawać komukolwiek leków nie znając organizmu danej osoby. Różne reakcje, różne powikłania itd. Zresztą propozycja podawania po kryjomu mężowi bromu jest jakąś obłudną fikcją.

Gość Bogdannnnn
Wikipedia: Według różnych niepotwierdzonych relacji miał być używany w różnych instytucjach w celu zmniejszenia popędu płciowego u mężczyzn, jednak ze względu na silną toksyczność tej substancji jest to zupełnie nieprawdopodobne. Zbiorowe podawanie bromu łatwo mogło się skończyć przedawkowaniem i w rezultacie uszkodzeniem organów wewnętrznych, a nawet śmiercią osób przyjmujących tę substancję.

Gość autorko ... ...
a córki jeszcze nie macał? Uważaj na niego, bo jeszcze może jej krzywdę zrobić :O Ja bym mu postawiła warunek, albo się opamiętasz, albo koniec ! PS. Gdyby mój mąż złapał sąsiadkę za pierś w mojej obecności to dostały by w pysk, a później między jaja, że odechciałoby mu sie takiego zachowania raz na zawsze :D

Gość autorko ... ...
Mojemu mężowi pozwalam jedynie na pocałunek w chwilach intymnych. Nie biorę jego wstrętnego penisa do ust i brzydzę się seksu. Kochałam się z nim tylko po to, żeby mieć dziecko o którym zawsze marzyłam a po zajściu w ciążę koniec dobrego ! Widzę jak codziennie się ślini jak mnie widzi nago, ale nie w głowie mi amory.

Gość Bogdannnnn
A czy jakikolwiek facet mówił że ma mądrą żonę ? :) Każdy mówi, że jest pojebana :)

11:35 [zgłoś do usunięcia] autorko ... ... Mojemu mężowi pozwalam jedynie na pocałunek w chwilach intymnych. Nie biorę jego wstrętnego penisa do ust i brzydzę się seksu. Kochałam się z nim tylko po to, żeby mieć dziecko o którym zawsze marzyłam a po zajściu w ciążę koniec dobrego ! Widzę jak codziennie się ślini jak mnie widzi nago, ale nie w głowie mi amory. współczuje Twojemu męzowi autorko......:O

Gość Bogdannnnn
I takie to dają rady na kafe a głupie baby słuchają się tych rad :)