Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mademoisele

Kto już dzisiaj uprawiał seks?

Polecane posty

Gość Mademoisele

No właśnie, opowiedzcie kto z was już dzisiaj to robił? jak było? co wam się podobało o co nie? Im więcej szczegółów tym lepiej!

Gość Mademoisele
No nikt nie chce się podzielić swoimi wrażeniami? Myślę, że to mogłaby być ciekawa dyskusja. Hmm może źle że pytam tak rano... No to może też być wczorajszy seks ;) Ktoś się podzieli?

Gość Mademoisele
opowiadajcie bo nie mam sie czym podniecać ;)

Gość Mademoisele
Nie ma to jak się podszywać, nie? Suuuuper zabawa. Przynajmniej coś się dzieje. Żal.

zwykla rzecz na kaffe, zwłaszcza jak się nie ma czarnego nicka:D

Gość fnanekkkkkk
mam dziewczynę , zauważyłem,że jej bardziej zależy na stosunku ze mną niż na orgazmie.Orgazm osiąga tylko podczas dotykania łechtaczki,i mi mówi kiedy chce żebym ją doprowadził do orgazmu a zazwyczaj raz na tydzień natomiast gotowa na stosunek jest zawsze kiedy ją się zapytam to chce. Kochamy jak jest okazja kilka razy dziennie nawet dzisiaj rano bez jej orgazmu Próbowałem jej zrobić orgazm stymulowałem ponad godzinę ssałem jej sutki i nie doszła.teraz dzwoniła do mnie i mlowiła że ją sutki bolą a "cipkę jej zatarłem".Czy sa tutaj takie laski z podobnym problemem bo myślę że ona jakaś nienormalna.

Gość góreczkaaaa
taa sama ze soba:P misiek wyjechal buu

Gość góreczkaaaa
heh przyjemnosc powinna byc po obu stronach no troche dziwna ale ciesz sie ze chce to robic dla ciebie mimo ze czasem nic z tego nie ma

Gość Niewinny Macius
z zona wczoraj wieczorem, dzis z kolezanka z pracy

Gość maskulinator
ladaco ty tak codziennie o 10.40? chyba przejście przez bramkę w pracy to dla ciebie seks:D:D

Gość Mademoisele
Witkacy Co prawda to prawda z tym czarnym nickiem, ale może warto spróbować... fnanekkkkkk Powiem ci, że ja podczas stosunku też NIGDY orgazmu nie miałam :( Za to tak samo, z łechtaczkowym nie mam problemu. Jakbym chciała uprawiać seks tylko dla orgazmu to bym chyba z niego musiała zrezygnować;p Sam sex też jest dla mnie przyjemny. Kiedyś mój M się bardzo starał i przejmował tym że jakoś nie mam tego orgazmu, ale mu powiedziałam żeby odpuścił ;) eeeech no co ja zrobie, nie mam i już ;( góreczkaaaa Ja właśnie w takich samych okolicznościach założyłam ten wątek

Gość Ja..1982
Madmemoiselle...zmień cos ..np : Partnera . penisa, czy to takie trudne?..znajdz sobie albo grubego. albo długiego ..zobaczysz

Gość wdsedcdc
ja wczoraj przy świecach sie kochałem z Renią jak zwykle pomocna mimo braku prądu

Gość Mademoisele
Ale ja nie chce zmieniać partnera. I nie wiem, bo może nie mam doświadczenia z innymi, ale wydaje mi się że nie koniecznie to o to chodzi. Z tego co wiem to niektóre kobiety tak mają że nie mają, poprostu.

mnie wczesniejszy partner nie potafil doprowadzic do orgazmu a tenz ktorym jestem juz 2 lata potrafi i mysle wszystko zalezy od podejscia partnera i nastroju.

Gość Mademoisele
Lubię oralnie i wtedy nie mam problemów z orgazmem. A powiem wam że jako że tego pochwowego nigdy nie mialam, to nie jest to dla mnie jakis wielki problem ze nie dochodze. Kurcze no ale co jakis inny partner moze czego moj nie moze?

Gość Ja..1982
..hm..uwazam że moze!!!! (z własnego doswiadczenia) a próbowałas ..inaczej .. np. analnie?

Gość Mademoisele
Próbowaliśmy próbowaliśmy ;) Ogólnie nie mamy raczej oporów w łóżku

Gość Orkiszsz
No ja bym się pochwalił i powymieniał doświadczenia

Gość ogórr
No nie wierze, wszyscy którzy siedzą o 12 w nocy na kafe sa abstynentami?

Gość Mademoisele
Podnoszę temat

Gość Nina Kaliente
dochodzę na każdy oprócz sutkowego:(

Gość Mademoisele
Witkacy To tylko pozazdrościć. A może więcej szczegółów

na łyżeczki, wpleceni i oplątani sobą całkowicie;) trzymałem ją głaszcząc falbanki i guziczek, oraz piersi szyję i brzuszek, ona chwytała mnie za sutek... taki spontaniczny szybki numerek;) do porannej kawy;)