Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja jedna taka...

Trzech facetów...

Polecane posty

Gość A ja jedna taka...

Jestem aktualnie z chłopakiem. Ostanio nasze relacje trochę się pogorszyły. W czasie kryzysu poznałam nowego chłopaka i odnowiłam znajomość z facetem którego znam pół roku a on nie jest Polakiem. Mój chłopak łazi sobie z kolegami i zbija bąki , podczas gdy pozostałych dwóch pisze ze mną przez internet. Jeden trochę flirtuje, co mnie krępuje , drugi - obcokrajowiec -też zaczął i zaprasza mnie zagranicę. Powinnam powiedzieć o wszystkim mojemu chłopakowi? Czy powinnam go zostawić i pędzić zagranicę do lepszego miejsca? Co radzicie?

zdecydowac sie na cos, a nie krecic z kilkoma na raz, robic kazdemu nadzieje

Gość A ja jedna taka...
no nie wiem :o zagranicą bede musiała zmienic imię na Janet :o

Gość A ja jedna taka...
Jedyne co mnie przy nim trzyma to fakt, że jest przystojny, ten obcokrajowiec jest brzydki, ale może u niego w kraju poznam kogoś przystojnego? Gorącego latynosa? Boję się , że mój chłopak jest gejowy, siedzi przy mnie struty , a jak na horyzoncie pojawiają się koledzy - zwłaszcza jeden to oczka zaczynają mu świecić...

Gość A ja jedna taka...
haha 10:52 :) widzę, że podszywy już nie śpią 🖐️

Gość A ja jedna taka...
To tak muszę pomyśleć drogą eliminacji, ten jeden z gg to odpada, bo nie mam jego fotki, a ja jestem wzrokowcem. Mój chłopak jest idealny, ale ma paskudny charakter- lubi się ze mną droczyć i drażnić, z kolei tamtych dwóch nie znam :( Pewnie okaże się że są zbokolami i festyniarzami:(

hehe ile masz lat autorko,bo mnie bawisz myślisz ze faceci z gg rzucą wszystko dla Ciebie ?:D

Gość Bogdannnnn
I to niby faceci są pojebani.. a jak czytać tematy niektórych kobiet to się w kieszeni nóż otwiera. ;)

Gość mza
daj mi jednego :D skond obcokrejowiec skoro latynos hiszpan?

Gość A ja jedna taka...
21 lat. muszę się ustatkować wreszcie a z moim chłopakiem to nie ma szans na to :/ ten z zagranicy jest ułożony, spokojny, pracę napisał inżynierską, zna kilka języków, zaczyna poważną pracę, zaprasza mnie na plażę, tylko że jest cholera brzydki :( nawet pocałować go nie mogłam :( :( :(:(:( za to mój jest sexy, ale nieogarnięty :( dlaczego nie można ich połączyć w jedno?! :( (tego z gg jednak sobie daruję , bo jest dziwny :o)

Gość A ja jedna taka...
Rozwiązałam problem :)