katie_pl 0 Napisano Lipiec 14, 2009 czy jest tu ktos kto mogl by mi powiedziec czy spirala jest bezpieczna i jaki jest koszt zalozenia czegos takiego??i jakie moga byc nie pozadane efekty?/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość larwkaaaaaaaaa Napisano Lipiec 14, 2009 mam mirene ..jest w pozo ale woda mi esie zatrzymuje w organizmie i tyje:-) ogolnie oki..zabezpieczenie najlepsze z mozliwych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katie_pl 0 Napisano Lipiec 14, 2009 :/ woda sie zatrzymuje?? Ja nie chce juz przytyc-prubuje schudnac wlasnie ;) a jaki koszt ten mireny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzdurki Napisano Lipiec 14, 2009 ceny są różne, ale warto zainwestować wygoda. wygoda i jeszcze raz wygoda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzdurki Napisano Lipiec 14, 2009 żadna woda się nie zatrzymuje :D BO NIBY JAK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katie_pl 0 Napisano Lipiec 14, 2009 i co ile taka spirale sie wymienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulkaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 14, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość larwkaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 14, 2009 Przed okresem zatrzymuje mi sie woda..ale to male piwko;-) koszt t wydatek okolo 1200zl..zalezy od gabinetu..spirale zaklada sie na 5 lat..ma zbiorniczek z hormonem wiec zabezpiecza w dwujnasób..ja polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach