Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kBLEEEEEVB

Moja kolezanka ma 27 lat ..jest mega piekna i zgrabna a jest dziewicą !!!!!!!

Polecane posty

Gość kBLEEEEEVB

wyznala mi to w tajemnicy :( bylam w szoku takim ze do teraz nie moge zrozumiec.. laska jest mega piękna..jest identyczna z figury jak adriana lima ..ale ma wieksze piersi i lepsze cialo nawet ..ale wysoka i super zgrabna..twarz ma nieziemsko piekną ..takiej twarzy nie widzialam jeszcze pieknej nawet u gwiazdy zadnej z mediów.. i ona jest dziewicą .. a ja głupia jej zawsze zazdroscilam urody i wszystkiego ..

Gość kangurzontko
ale pustak z Ciebie :) 3/10.

Gość kBLEEEEEVB
pustak to ty przysiegam !! nie wierzylam tez ale wyznala mi prawde ..mysl co chcesz ale ja chcialam tu napsiac o tym bo to niesamowite..

Gość kBLEEEEEVB
ale nie musi sie puszczać TO NIESAMOWITE W TYM WIEKU BYC DZIEWICĄ A CO DOPIERO TAKĄ PIEKNĄ ! nie znam zadnej kolezanki która by byla dziewicą . mam tak brzydkie i zaniedbane znajome którym smierdzi z paszczy i z wszystkiego a one jakos nie sa dziewice..zrozumcie..

Gość kangurzontko
ja pełniak, Ty pustak. Jak rozumiem fakt, że się z nikim nie puka sprawia, że nagle przestajesz jej zazdrościć cyców. Fantastyczna logika :)

Gość ar ju def or stupit
ahahahaahahahah :D:D:DD:D dobre ale tylko 1/10 za wtórność

Gość kBLEEEEEVB
ta fota co dales moze i ładna na niej kobieta ale ta moja kolezanka jest milion razy piekniejsza ....kazdy to mówi kto ją zna..lima przy niej wysiada..przynajmniej jesli chodzi o twarz ..

ona ci to w tajemnicy powiedziała a ty o tym na forum..ładna koleżanka z Ciebie...co sie dziwisz, jej ciało jej wybór jak nie trafila jeszcze na fajnego faceta to ma isc do łóżka z byle kim...śmieszne

Gość kBLEEEEEVB
ale mnie wali czy wy mi wierzycie wiem ze nie wierzycie.. ja tez nie wierzylam ..ale dziewczyna jest taka niesmiala i spokojna ze wszystko mozliwe....

Gość zal mi twej kolezanki
Nie wyobrazam sobie jak ona pojdzie do gina i co mu powie ... Przeciez ją kazdy gin wysmieje ze w tym wieku dziewica i dozna szoku ..to dopiero porazka.!

Gość ar ju def or stupit
piękne i inteligentne kobiety działają na facetów odstręczająco :P

Gość NIE UWIERZE W YA
SZOK

Gość on29fajny
no to zajebiscie!! to ja ją biore za żone takei pieknie ciało i sie nie puszcza to prawdziwy brylant

no coś może w tym być, ja wierze. bo taka uroda sprawia e faceci nie startują "eeee taka na pewno ma chłopaka" itp itd ale co do ciebie to faktycznie, pustak z ciebie szczególnie ten tekst "a ja głupia jej zazdrościłam" :D no ale cóż. dziewczyna sliczna, niesmiała, nie spotkała nikogo normalnego tylko pewnie samych cwaniaków pseudo macho super wypas i dlatego dziewica..

Gość juisw
ma poukładane w głowie ,albo jest niesmiała. Nie dziwi mnie,ze nie mozesz w to uwierzyc. Piekne dziewczyny szybko tracą dziewictwo, bo wczesniej spotykaja sie z chłopakami. Podobno piekne kobiety są niewierne w małzenstwie, bo mają duzo adoratorów i pokus. Wtedy trzeba właczyc mózg.Podobnie jest z przystojnymi męzczyznami. Twoja kolezanka widocznie jest dobrze wychowana i madra , a nie jakaś puszczalska

Gość kBLEEEEEVB
ZAZDROSCILAM JEJ ale teraz juz nie. zaden facet nie poleci na niedoswiadczona mimo ze piekna

dokłądnie, ma poukladane w głowie i mozę czeka na tego jedynego, z którym chce sie przespać...?

Gość kBLEEEEEVB
ginekolog ja wysmieje to prawda bo to jakis cud w tym wieku byc dziewica

Gość ar ju def or stupit
Ma na imię maria? :)

Gość ginekolog jej nie wyśmieje
bo nie takie rzeczy w życiu widwał

Gość juisw
Czy ona kiedykolwiek spotykała się z jakims chłopakiem?

To nie cud, tylko jej świadoma decyzja :O Ehh... czy wszystkie kobiety maja tracic dziewictwo przed 18 i mieć minimum 10 partnerów, aby iec rzekome porównanie? 😡 Dlaczego ginekolog miałby ja wysmiać? Mądra dziewczyna, wie czego chce, zamiast tracić energie po drodze :P ;)

Gość fdsfds
najszybciej traca dziewictwo brzydkie dziewczyny albo takie po podstawowce gdy maja 15 lat to juz tracą ... Ładne traca około 20 - tki a te najbrzydsze wcale nie traca bo nikt ich nie chce . Jeszcze pozostaja te ładne , ale z dziwna psychika lub duzymi wymaganiami .

co ty pierdolisz?:P jak to nikt jej niebędzie chcial bo niedoświadczona? większość facetów by chciała miec taka chocby w roli dekoracji do chwalenia sie przed kumplmi na osiedlu:P

Gość długopisowa
kurwiarz to na nia może i nie poleci ale porządny facet jaknajbardziej...